Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Voorstelling Peertoftheater

Maandag 2 juli speelt Het Peertoftheater de voorstelling Foetsie. Foetsie is een muzikale en zintuiglijke zoektocht naar de lente. De eerste voorstelling is om 14:00 uur en de tweede om 15:15 uur.

02.07.2018

Dit jaar heeft het Zomerfeest een speciaal tintje. Onze bestuurder Ernst van Drumpt neemt deze middag afscheid van de cliënten, hun verwanten en/of wettelijke vertegenwoordigers en van de vrijwilligers. Als u ook afscheid van hem wilt nemen, nodigen wij u hiervoor van harte uit.

Om lange rijen te voorkomen heeft Ernst besloten om zelf langs de tafels te lopen om iedereen de hand te schudden, in plaats van dat iedereen bij hem langs komt.
Mocht u hem een attentie willen geven, dan vraagt Ernst als cadeautip:
Een bijdrage voor de gehandicaptenzorg in Suriname. De giften kunnen gestort worden op het rekeningnummer van Elver IBAN NL20RABO 0157 2046 85 o.v.v. afscheidscadeau Ernst.

Per 15 februari is Irma Harmelink naast Ernst van Drumpt als nieuwe bestuurder van Elver in dienst gekomen. Zij  neemt per 1 juli het stokje definitief van Ernst over. Zowel Ernst als de organisatie hebben er alle vertrouwen in dat in Irma een prima opvolger is gevonden. Binnenkort stelt Irma zich nog verder aan u voor.

Vanaf 12.00 uur is het restaurant geopend voor koffie en gebak en diverse snacks.
 
14.00-16.30 uur:
Mogelijkheid om afscheid van Ernst te nemen.              
In de tent speelt de band Duo Twiz. Buiten staan enkele kermisattracties, de motoren met zijspan
rijden hun rondjes en er is een kramenmarkt.

Dit jaar is er geen afsluiting van het Zomerfeest door drumfanfare “De Eendracht”.  Zij zijn helaas
verhinderd dit jaar.

Wij wensen iedereen veel plezier bij alle festiviteiten!