Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT)

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde biedt mondzorg aan iedereen die niet in een gewone tandartspraktijk terecht kan. Bijvoorbeeld bij angst voor de tandarts. Of als uw kind een verstandelijke of lichamelijke beperking heeft. Ons team van specialisten zorgt dat uw gebit gezond wordt en blijft.


Brochures Bijzondere Tandheelkunde

Brochure CBT - specialistische mondzorg   Brochure CBT-specialistische mondzorg voor mensen met een beperking Geef uw mening op ZorgkaartNederland

Over het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde

In het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde staat een deskundig team van tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistentes voor u klaar. Samen bekijken we hoe we het gebit gezond maken én houden. We nemen de tijd voor een rustige behandeling en goed overleg.
Tandenpoetsen.png

Werkwijze van het CBT

  • Zorg in een prettige omgeving
  • Uitgebreid kennismaken, rustig behandelen
  • Ruimte voor specifieke wensen
  • Sfeer van openheid en vertrouwen
  • Voorlichting en praktische tips
Elver 03 1297.jpg
CBT Folder algemeen 6.jpg

Wat kost mondzorg door het CBT?

Bij het CBT hoort altijd direct wat de behandeling inhoudt en wat de kosten zijn. Vervolgens vragen we voor u een machtiging aan bij uw zorgverzekeraar. Keurt uw zorgverzekeraar de aanvraag goed, dan krijgt u de kosten of in ieder geval een deel daarvan mogelijk vergoed.
Een afspraak maken bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde

Voor een behandeling van het CBT hebt u een verwijzing nodig van uw reguliere tandarts, huisarts of medisch specialist. Hiermee kunt u een afspraak maken bij het CBT via 0314 - 69 62 50.
CBT Folder angst 6.JPG