Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Waardevolle dagbesteding op maat

Iedereen wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Daarom biedt Elver een breed spectrum aan dagbesteding. Op verschillende locaties kunnen deelnemers spelen, werken en/of leren.

Aansluitend aan zinvolle dagbesteding biedt Elver ook de mogelijkheid om verder te leren: de Elver Academie. Of je nou in de tuin, horeca, industrie, stage loopt of bij een werkgever werkt, de Elver Academie is er voor jou! Je kunt op je dagbestedingsplek een opleiding volgen en je eigen begeleider helpt je daarbij.

 • Dagbestedingskiezer

  Snel en makkelijk een geschikte dagbestedingsplek kiezen? Door middel van een locatie te kiezen kom je al snel terecht bij de gewenste plek.

  Lees verder
 • Elver Academie

  De Elver academie wil alle deelnemers binnen de dagbesteding van Elver de kans bieden om hun talenten te ontplooien en zich naar vermogen te ontwikkelen.

  Lees verder
 • Vacatures voor deelnemers

  Bij Elver kunnen deelnemers hun talenten op heel veel manieren inzetten. We hebben daarvoor wat vacatures op een rij gezet. Zit hier iets voor jou bij?

  Lees verder
 • Meer informatie over dagbesteding?

  Heb je nog vragen over dagbesteding? Neem dan contact op met Elver via 0314 69 69 99. Samen kijken we naar de mogelijkheden en interesses.