Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Arbeidsmatig/ambacht Regio Achterhoek

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie Arbeidsmatig/ambacht in de regio Achterhoek. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

Houtwerk - zagen Onderneming

Houtwerkplaats (Doetinchem)

De werkzaamheden bestaan uit schuren, verven, (hand)zagen, timmeren en boren. Daarnaast maken we van hout mooie vogelhuisjes en pimpen we oude meubels.

Industriegroep werkruimte

Industriegroep (Doetinchem)

De werkzaamheden bestaan uit montagewerk, in- en ompakwerk, verpakken, stansmachine bedienen, stickerwerkzaamheden en het verzorgen van mailings.

Elver 9480.jpg

Kaarsenmakerij (Doetinchem)

De werkzaamheden bestaan onder andere uit kaarsen dompelen, gieten en versieren, mallen inbinden, kaarsen uit de mallen halen, lonten vlechten, cadeautassen versieren, decoreren en buitenpotten vullen.

Klussengroep (Nieuw-Wehl)

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bezorgen van boodschappen, het ophalen van de was- en luierzakken bij woningen, hout- of verfklussen en het ophalen van papier en glas.

Team Repro

Repro (Nieuw-Wehl)

De Repro bevindt zich op de hoofdlocatie van Elver in Nieuw-Wehl. De werkzaamheden bestaan uit printen, kopiëren, scannen, photoshoppen, inbinden en het verzorgen van mailings.

Snoeptaart 1.jpg

Rode Zon (Nieuw-Wehl)

De activiteiten van de Rode Zon zijn heel divers. Wij verzorgen lunch voor dagbestedingsgroepen, hebben diverse kook- en bakactiviteiten en maken producten die vanuit de Sjop of vanuit de groep worden verkocht aan derden.

Elver 2844.jpg

Sjop (Nieuw-Wehl)

De Sjop is gevestigd aan de rand van het terrein in Nieuw Wehl. De producten die er worden verkocht, zijn gemaakt door verschillende dagbestedingsgroepen van Elver. De deelnemers die werken bij de Sjop zijn bezig met winkel ondersteunende activiteiten zoals: werken achter de kassa, etaleren, cadeautassen decoreren en prijslabels maken. Ook worden er in de Sjop verschillende artikelen gemaakt voor de verkoop.

Zeep en Zo.jpg

Zeep & Zo (Nieuw-Wehl)

Zeep & Zo kenmerkt zich door het werken met zeep, gietzeep, vloeibare zepen en badzout. Er wordt gebruik gemaakt van de zeepmachine en de gietketel. Ook houden we ons bezig met het decoreren en verpakken van de gemaakte artikelen. Daarnaast worden er verschillende handwerkactiviteiten verricht waarbij regelmatig de naaimachine wordt bediend.

Meer in Regio Achterhoek