Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Creatief Regio Achterhoek

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie creatief in de regio Achterhoek. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

Schilderkunst Atelier & Sjop

Atelier (Nieuw-Wehl)

Binnen het atelier werken deelnemers met een verstandelijke beperking en met een indicatie dagbesteding. Zij vinden het fijn om creatief en kunstzinnig bezig te zijn en maken mooie kunstwerken/schilderijen. Deze schilderijen worden in wisselende exposities tentoongesteld en verkocht.

Klei & Kunst

Klei & kunst (Doetinchem)

Veiligheid, vertrouwen en een goede sfeer zijn de sleutelwoorden van onze dagbestedingsgroep. Bij ons gaan deelnemers creatief aan de slag. In hun eigen tempo maken ze de mooiste kunstwerken van klei, zelfstandig of met begeleiding. Alle werken worden in het atelier verkocht. De werkzaamheden lopen uiteen van boetseren van kunstwerken, glazuren, gietklei-producten maken, werken in opdracht, klanten ontvangen en huishoudelijke werkzaamheden.

Team Repro

Repro (Nieuw-Wehl)

De Repro bevindt zich op de hoofdlocatie van Elver in Nieuw-Wehl. De werkzaamheden bestaan uit printen, kopiëren, scannen, photoshoppen, inbinden en het verzorgen van mailings.

Meer in Regio Achterhoek