Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Arbeidsmatig/ambacht Regio Achterhoek

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie Arbeidsmatig/ambacht in de regio Achterhoek. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

Houtwerk - zagen Onderneming

Houtwerkplaats (Doetinchem)

De werkzaamheden bestaan uit schuren, verven, (hand)zagen, timmeren en boren. Daarnaast maken we van hout mooie vogelhuisjes en pimpen we oude meubels.

Industriegroep werkruimte

Industriegroep (Doetinchem)

De werkzaamheden bestaan uit montagewerk, in- en ompakwerk, verpakken, stansmachine bedienen, stickerwerkzaamheden en het verzorgen van mailings.

Elver 9480.jpg

Kaarsenmakerij (Doetinchem)

De werkzaamheden bestaan onder andere uit kaarsen dompelen, gieten en versieren, mallen inbinden, kaarsen uit de mallen halen, lonten vlechten, cadeautassen versieren, decoreren en buitenpotten vullen.

Klussengroep (Nieuw-Wehl)

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bezorgen van boodschappen, het ophalen van de was- en luierzakken bij woningen, hout- of verfklussen en het ophalen van papier en glas.

Team Repro

Repro (Nieuw-Wehl)

De Repro is een dagbestedingsgroep op de hoofdlocatie van Elver in Nieuw-Wehl. Er worden verschillende werkzaamheden verricht en het aanbod hierin is divers: klanten ontvangen, telefoonwerkzaamheden, reprowerkzaamheden (kopiëren, printen, lamineren, inbinden, vouwen, nieten), administratieve werkzaamheden (offertes, facturen, mail), creatieve werkzaamheden (kaarten maken, Photoshop, textiel bedrukken), koerierswerkzaamheden (het wegbrengen van interne opdrachten), DTP werkzaamheden (werken met Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere), fotograferen en filmen (intern) en huishoudelijke taken. De Repro is vooruitstrevend en constant in ontwikkeling. Wij zijn druk bezig met fotograferen, filmen en het monteren daarvan. De deelnemers gaan samen met een begeleider op pad om bijvoorbeeld mooie foto’s te maken. De deelnemers werken vrijwel zelfstandig maar kunnen altijd terugvallen op de begeleiding of elkaar.

Rode Zon

Rode Zon (Nieuw-Wehl)

De activiteiten van de Rode Zon zijn heel divers. Wij verzorgen lunch voor dagbestedingsgroepen, hebben diverse kook- en bakactiviteiten en maken producten die vanuit de Sjop of vanuit de groep worden verkocht aan derden.

Sjop

Sjop (Nieuw-Wehl)

De Sjop is gevestigd aan de rand van het terrein in Nieuw-Wehl. In de Sjop worden unieke producten verkocht die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De producten komen van de verschillende dagbestedingsgroepen van Elver. De deelnemers die bij de Sjop werken, zijn bezig met winkelondersteunende activiteiten bezig zoals het werken achter de kassa, etaleren, cadeautassen decoreren en prijslabels maken. Ook worden er in de Sjop verschillende artikelen gemaakt voor de verkoop. Denk hierbij aan mooie slingers, kaarten en gehaakte producten.

 

Zeep en Zo.jpg

Zeep & Zo (Nieuw-Wehl)

Zeep & Zo kenmerkt zich door het werken met vaste zeep, vloeibare zeep, gietzeep en badzout en alle daaruit voortvloeiende activiteiten. Hierbij maken we gebruik van de zeepmachine en de gietketel. Ook houden we ons creatief bezig met garen en stoffen. Hiervan maken we met behulp van de naaimachine verschillende producten van zoals kussens, geurzakjes, overtrek en kussens voor in een poppenbedje. Ook maken onze deelnemers regelmatig handwerken en decoreren en verpakken ze de gemaakte artikelen. 

Meer in Regio Achterhoek