Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Creatief Regio Achterhoek

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie creatief in de regio Achterhoek. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

Schilderkunst Atelier & Sjop

Atelier (Nieuw-Wehl)

In het Atelier van Elver worden kunstzinnige en creatieve activiteiten aangeboden. We richten ons op groei en ontwikkeling binnen de creatieve kaders. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van materiaalgebruik of technieken, maar ook in het vertalen van emoties of het werken in concepten. Het Atelier van Elver is er voor deelnemers die zich graag creatief willen uiten. De kunstenaars werken veelal zelfstandig aan eigen werk of aan opdrachten. Het Atelier kenmerkt zich door een ongedwongen sfeer. Het is een rustige, prettige omgeving waar ruimte is voor ontdekken en experimenteren. Iedereen doet dit uiteraard op zijn eigen kenmerkende manier. Het Atelier is momenteel gevestigd aan de achterkant van de Elver Sjop en is rolstoel toegankelijk. Kom eens een kijkje nemen, de kunstenaars vertellen je graag waar ze mee bezig zijn. 
 

Klei & Kunst

Klei & kunst (Doetinchem)

Veiligheid, vertrouwen en een goede sfeer zijn de sleutelwoorden van onze dagbestedingsgroep. Bij ons gaan deelnemers creatief aan de slag. In hun eigen tempo maken ze de mooiste kunstwerken van klei, zelfstandig of met begeleiding. Alle werken worden in het atelier verkocht. De werkzaamheden lopen uiteen van boetseren van kunstwerken, glazuren, gietklei-producten maken, werken in opdracht, klanten ontvangen en huishoudelijke werkzaamheden.

Team Repro

Repro (Nieuw-Wehl)

De Repro is een dagbestedingsgroep op de hoofdlocatie van Elver in Nieuw-Wehl. Er worden verschillende werkzaamheden verricht en het aanbod hierin is divers: klanten ontvangen, telefoonwerkzaamheden, reprowerkzaamheden (kopiëren, printen, lamineren, inbinden, vouwen, nieten), administratieve werkzaamheden (offertes, facturen, mail), creatieve werkzaamheden (kaarten maken, Photoshop, textiel bedrukken), koerierswerkzaamheden (het wegbrengen van interne opdrachten), DTP werkzaamheden (werken met Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere), fotograferen en filmen (intern) en huishoudelijke taken. De Repro is vooruitstrevend en constant in ontwikkeling. Wij zijn druk bezig met fotograferen, filmen en het monteren daarvan. De deelnemers gaan samen met een begeleider op pad om bijvoorbeeld mooie foto’s te maken. De deelnemers werken vrijwel zelfstandig maar kunnen altijd terugvallen op de begeleiding of elkaar.

Meer in Regio Achterhoek