Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Dienstverlening, algemeen Regio Achterhoek

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie dienstverlening algemeen in de regio Achterhoek. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

Anna Reintjes B&B.jpg

Anna Hoeve (Doetinchem)

De Anna Hoeve is een werkplek waar zowel binnenshuis als wijkgerichte hulp wordt geboden aan buren in de wijk. Onze deur staat altijd open voor een kopje koffie, een praatje of een activiteit die door ons of de buren is georganiseerd. Wij gaan uit van de mogelijkheden en staan open voor nieuwe dingen en ideeën voor onze deelnemers. Voor de deelnemers is deze groep een mooie manier om midden in de samenleving waardevol werk te verrichten voor zichzelf en andere mensen.

Buitenbeheergroep 2 (Ulft)

Buitenbeheergroep 2 is een groep die Winkelcentrum de Blenk en cultureel centrum DRU schoonhouden en een stukje groenvoorziening verzorgen. De werkzaamheden bestaan uit vegen, zwerfafval opruimen, winkelwagens schoonhouden, prullenbakken legen en kleine groenperkjes onkruidvrij houden. Het is een echte werkplek waar de handen uit de mouwen gestoken worden.

De Horst

De Horst (Nieuw-Wehl)

De activiteiten zijn in grote lijnen in tweeën te splitsen. Een deel is het schoonhouden van diverse ruimtes. Denk hierbij aan de vergaderruimtes, grote zaal, sanitair, hal en keuken. Het andere deel is het bieden van ondersteuning aan groepen gebruikers. Dit zijn bijvoorbeeld cursussen en kaartgroepjes van verenigingen. De werkzaamheden bestaan dan uit het klaarzetten van stoelen, tafels, kopjes etc.

Graafschap veldbeheer

De Graafschap Veldbeheer (Doetinchem)

De werkzaamheden bestaan uit veldbelijning, maaiwerkzaamheden, rollen van de velden, vegen van de velden, inzet van prikrol/sleepnetten, groen onderhoud en veel voorkomende werkzaamheden zoals prullenbakken legen en afval opruimen.

De Graafschap - stadion

De Graafschap Stadionbeheer (Doetinchem)

De werkzaamheden vinden plaats in en rondom het stadion van de Graafschap in Doetinchem. De deelnemers zorgen onder andere voor het legen van prullenpakken, vegen, blad blazen, stoelen schoonmaken en afdekken met plastic, ramen wassen, kantine schoonmaken, assistentie bij onverwachtse weersinvloeden, parkeerplaatsen onkruid vrijhouden etc. Na de wedstrijden zijn wij in de wijk te vinden. Daar ruimen wij het zwerfvuil op.

Klussengroep (Nieuw-Wehl)

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bezorgen van boodschappen, het ophalen van de was- en luierzakken bij woningen, hout- of verfklussen en het ophalen van papier en glas.

Het Palet

De werkzaamheden bestaan uit het in- en ompakken en verpakken van producten voor mensen die van de Voedselbank gebruik maken. Daarnaast ruimen we op, sorteren we producten en doen we overig magazijnwerk.

Meer in Regio Achterhoek