Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Dienstverlening, horeca Regio Achterhoek

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie dienstverlening horeca in de regio Achterhoek. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

Tesoro

Tesoro 't Brewinc (Doetinchem)

In de keuken helpen deelnemers met het voorbereiden en klaarmaken van de lunchgerechten. Ook de afwas en diverse opruim- en schoonmaakwerkzaamheden horen daarbij. In de bediening ontvangen de deelnemers gasten, nemen bestellingen op, maken deze klaar, dekken tafels, bedienen de gasten en ruimen de tafels op.

Tesoro Laborijn (Doetinchem)

Samen met de medewerkers van Laborijn runnen dagelijks twee á drie cliënten van Elver en één begeleiders het bedrijfsrestaurant van Laborijn. De werkzaamheden zijn divers. Denk aan het maken van broodjes, klanten helpen, het voorbereiden van gerechten, koffie schenken, catering rondbrengen in het gebouw en diverse andere taken die cliënten zo zelfstandig mogelijk uitvoeren.

Meer in Regio Achterhoek