Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Tuin, dieren, natuur Regio Achterhoek

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie tuin, dieren, natuur in de regio Achterhoek. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

Dierengroep (Nieuw-Wehl)

De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de dieren, vegen, sjouw klussen, de verblijven schoonmaken en onderhouden.

Manege Zandewierde (Nieuw-Wehl)

Manege Zwandewierde ligt aan de achterzijde van het terrein van Elver in Nieuw-Wehl. De werkzaamheden bestaan uit stallen mesten, poep scheppen in de wei, kantinewerkzaamheden, boodschappen doen en andere diverse voorkomende klussen in en rond de manege.

 

Simonshof

Simonshof (Nieuw-Wehl)

Simonshof is een dagbestedingsgroep in de vorm van een zorgboerderij. De activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats. De deelnemers maken kennis en werken met natuurlijk materiaal, ieder op zijn of haar eigen niveau. De activiteiten bestaan uit het zagen van brandhout, het verbouwen van groenten en dit verwerken tot huisgemaakte producten en het kweken van bloemen.

De Uilenboom - Betsie en Druppel

Zorgboerderij 'De Uilenboom' (Gaanderen)

De Uilenboom is een plek waar deelnemers met een verstandelijke en lichamelijke beperking een zinvolle dagbesteding kunnen hebben. Dit aangepast naar hun wens. Wij vinden het belangrijk dat er op een respectvolle manier met mens en dier wordt omgegaan en dat er een voelbaar rustige sfeer is, waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. De activiteiten zijn onder andere het verzorgen, aaien en knuffelen van dieren, schoonhouden van de wei, stoep en stallen, het onderhouden van de tuin, grasmaaien, onkruid wieden en het lekker buiten zijn.

 

Meer in Regio Achterhoek