Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Regio Arnhem

< terug

Maak hieronder een keuze

De Timmerij

De Timmerij (Arnhem)

In het Pleijwerk heeft de Timmerij een ruime werkplaats waar uiteenlopende werkzaamheden worden verricht. Denk hierbij aan het slopen van pallets voor aanmaakhout en van sloophout worden trendy producten gemaakt. Van steigerhout worden (tuin)meubelen gemaakt zoals luxe loungesets en tuintafels. Deze kunnen zowel door particulieren als door bedrijven bij de Timmerij worden besteld. Je kunt altijd, op jouw manier, bijdragen aan een product. Ook is voldoende ruimte voor je eigen creativiteit.

Industriegroep

Industriegroep (Arnhem)

De Industriegroep bevindt zich in het Pleijwerk in Arnhem. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit productiewerk zoals inpakwerkzaamheden, stempelen van de houdbaarheidsdatum op etiketten en incidenteel brieven vouwen. Er is altijd ruimte voor andere werkzaamheden.

De Weverij

Weverij (Arnhem)

De Weverij bevindt zich in het Pleijwerk in Arnhem. Hier maken deelnemers mooie producten, zoals tassen, vloerkleden en kussens. Het lokaal voor het vilten zit ernaast, hier worden mooie lappen gevilt waar o.a. knuffels van worden gemaakt.

Buitenlocatie Gronsveldstraat leiding

Dagbestedingsgroep de Soos bevindt zich in Arnhem in het Pleijwerk. Twee middagen per week worden diverse activiteiten gedaan. Denk hierbij aan bingo spelen, schilderen of iets lekkers maken. Gezelligheid staat centraal bij deze Soosmiddagen.

Heijendaal (3).jpg

Werkpost Heijendaal (Arnhem)

Werkpost Heijendaal bevindt zich in Arnhem en is een verpleeghuis. Werken in een verpleeghuis is heel afwisselend en bestaat uit diverse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan aan het werken in de tuin, bij de dieren, in de keuken en op een woonafdeling.

Kantine

Kantine (Arnhem)

De kantine heeft een mooie centrale plek binnen het Pleijwerk. Binnen de kantine zijn diverse werkzaamheden waaruit je kunt kiezen en je hebt veel bewegingsvrijheid. Het is een plek waar je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen op verschillende gebieden. Denk hierbij aan schoonmaken, bakken van bijvoorbeeld taarten of saucijzenbroodjes, koken van soep, maar ook baliewerkzaamheden zoals gasten ontvangen en de telefoon opnemen. Je kunt er voor kiezen om een taak alleen te doen of samen met een andere cliënt te werken.

Topgroen

Topgroen (Arnhem)

De werkzaamheden bij Topgroen zijn heel divers. Zo onderhoud je het terrein, kun je werken in de dierenweide en tuinkas, doe je boswerkzaamheden, verwerk je compost en verkoop je dit. Ook werken we met machines zoals een bladblazer, bosmaaier, grasmaaier en met handtuingereedschap.

Jobcoaches

Jobcoaches Arnhem

De Jobcoach helpt cliënten bij het vinden van een passende werkplek. Een plek waar de cliënt voldoening krijgt, nieuwe contacten opdoet en zich kan ontwikkelen. Denk hierbij aan werken in een winkel, in de ouderenzorg of bij een manege. Het zijn werkplekken binnen en buiten Elver.

Activeringsgroep

Activeringsgroep 1, 2 en 3

Binnen het Pleijwerk hebben wij drie activeringsgroepen verdeeld over twee verdiepingen. Het doel van de activeringsgroepen is om met elkaar een zinvolle en gezellige dagbesteding te hebben. De activiteiten zijn per dag verschillend en worden volledig op jouw stemming en interesses afgestemd. Creatieve activiteiten zoals schilderen, tekenen en kleien bieden we vaak aan. Regelmatig worden er taal- en rekenoefeningen gedaan. Het kan ook zijn dat je werk mag doen van de industriegroep. Daarnaast maken we sieraden, kaarten of slingers.