Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Arbeidsmatig/ambacht Regio Arnhem

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie Arbeidsmatig/ambacht in de regio Arnhem. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

De Timmerij

De Timmerij (Arnhem)

In het Pleijwerk heeft de Timmerij een ruime werkplaats waar uiteenlopende werkzaamheden worden verricht. Denk hierbij aan het slopen van pallets voor aanmaakhout en van sloophout worden trendy producten gemaakt. Van steigerhout worden (tuin)meubelen gemaakt zoals luxe loungesets en tuintafels. Deze kunnen zowel door particulieren als door bedrijven bij de Timmerij worden besteld. Je kunt altijd, op jouw manier, bijdragen aan een product. Ook is voldoende ruimte voor je eigen creativiteit.

Industriegroep

Industriegroep (Arnhem)

De Industriegroep bevindt zich in het Pleijwerk in Arnhem. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit productiewerk zoals inpakwerkzaamheden, stempelen van de houdbaarheidsdatum op etiketten en incidenteel brieven vouwen. Er is altijd ruimte voor andere werkzaamheden.

De Weverij

Weverij (Arnhem)

De Weverij bevindt zich in het Pleijwerk in Arnhem. Hier maken deelnemers mooie producten, zoals tassen, vloerkleden en kussens. Het lokaal voor het vilten zit ernaast, hier worden mooie lappen gevilt waar o.a. knuffels van worden gemaakt.

Meer in Regio Arnhem