Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Regio Laag-Soeren

< terug

Maak hieronder een keuze

Jobcoaches

Jobcoaches Arnhem

De Jobcoach helpt cliënten bij het vinden van een passende werkplek. Een plek waar de cliënt voldoening krijgt, nieuwe contacten opdoet en zich kan ontwikkelen. Denk hierbij aan werken in een winkel, in de ouderenzorg of bij een manege. Het zijn werkplekken binnen en buiten Elver.

Zorggroep (Laag-Soeren)

Het sfeerlokaal is de dagbestedingsgroep voor oudere deelnemers en deelnemers die wat meer ondersteuning en verzorging nodig hebben. Activiteiten staan vooral in het teken van sfeer en beleving zoals een eenvoudige kookactiviteit, knutselactiviteiten en samen muziek maken of luisteren. Ook wordt er regelmatig een stukje gewandeld, bewegingsspel gedaan en gesnoezeld.

De Aanpakkers (Laag-Soeren)

Er is veel aandacht voor actieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen, sporten, dansen op muziek en andere bewegingsactiviteiten. Ook wordt er regelmatig gekookt en geknutseld. Wanneer mogelijk worden er gezamenlijke activiteiten aangeboden maar er zijn ook veel 1 op 1 activiteiten.

Crea 1 (Laag-Soeren)

Crea 1 is een dagbestedingsgroep in 't Sprengenhus. De werkzaamheden bestaan uit houtbewerking (zagen, schuren en behandelen zodat de producten verkocht kunnen worden), kleien (boetseren, glazuren, bakken en decoreren voor de verkoop), papier sorteren en versnipperen en andere seizoensgebonden activiteiten die gerelateerd zijn aan het arbeidsproces.

Crea 2 (Laag-Soeren)

Het aanbod van activiteiten in Crea 2 in 't Sprengenhus in Laag-Soeren is heel divers. Wij bieden diverse handwerktechnieken (o.a. naaldvilten, naaien (ook op de naaimachine), haken, breien en borduren), creatieve activiteiten (o.a. boetseren met klei en zoutdeeg, verven, kleuren, knippen en prikken en projecten in samenwerking met Crea 1) en spel- en ontwikkelingsactiviteiten zoals puzzelen, spelletjes, koken/bakken en huishoudelijke klusjes.