Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Gevarieerde dagbesteding Regio Laag-Soeren

Elk mens wil zijn dag zinvol doorbrengen. Maar hoe, dat is voor iedereen anders. Elver biedt daarom een breed spectrum aan dagbesteding.

Hieronder zie je de dagbestedingsgroepen in de categorie gevarieerde dagbesteding in de regio Laag-Soeren. Zit hier een geschikte werkplek tussen? Neem dan contact op met ons Zorgloket op telefoonnummer 0314 69 69 99 voor meer informatie.

< terug

Maak hieronder een keuze

Crea 1 (Laag-Soeren)

Crea 1 is een dagbestedingsgroep in 't Sprengenhus. De werkzaamheden bestaan uit houtbewerking (zagen, schuren en behandelen zodat de producten verkocht kunnen worden), kleien (boetseren, glazuren, bakken en decoreren voor de verkoop), papier sorteren en versnipperen en andere seizoensgebonden activiteiten die gerelateerd zijn aan het arbeidsproces.

Crea 2 (Laag-Soeren)

Het aanbod van activiteiten in Crea 2 in 't Sprengenhus in Laag-Soeren is heel divers. Wij bieden diverse handwerktechnieken (o.a. naaldvilten, naaien (ook op de naaimachine), haken, breien en borduren), creatieve activiteiten (o.a. boetseren met klei en zoutdeeg, verven, kleuren, knippen en prikken en projecten in samenwerking met Crea 1) en spel- en ontwikkelingsactiviteiten zoals puzzelen, spelletjes, koken/bakken en huishoudelijke klusjes.

Meer in Regio Laag-Soeren