Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Verschillende soorten dagbesteding bij Elver

Elke cliënt is anders. En vindt andere dingen leuk of fijn om te doen. De een heeft baat bij afwisselend werk buiten, de ander voelt zich prettig als hij elke dag dezelfde taak krijgt in een geborgen omgeving. In de dagbesteding is alles erop gericht om de mogelijkheden en kansen van uw kind of familielid zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

Aansluiten bij interesses en wensen van cliënten

Bij de dagbesteding van Elver houden we nadrukkelijk rekening met verschillende doelgroepen. Zo heeft onze dagbesteding zich ontwikkeld tot ‘dagbesteding op maat’. Dit betekent dat de dagbesteding aansluit bij de interesses, wensen en mogelijkheden van de individuele deelnemers. Op verschillende locaties kunnen cliënten spelen, leren of werken. Afhankelijk van wat cliënten kunnen en willen, zijn de diverse vormen van dagbesteding en groepen gevormd.

Stage lopen als dagbesteding

Sommige cliënten met minder ernstige beperkingen kunnen stage lopen als dagbesteding. Bijvoorbeeld in de supermarkt van Elver, bij Tesoro Eten & Drinken of in een bibliotheek. Dat doen ze vaak onder begeleiding van een jobcoach. Zo bieden we hen volop de ruimte om via de dagbesteding hun eigen, zinvolle plek in de maatschappij te vinden.

Een greep uit onze dagbestedingsmogelijkheden

Meer informatie over dagbesteding?

Hebt u een vraag over onze dagbesteding?  Dan kunt u contact opnemen met Elver via 0314 – 69 69 99. We staan voor u klaar en zoeken graag samen met u naar de mogelijkheden voor dagbesteding voor uw kind of familielid.