Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Begeleid werken met een jobcoach

Veel cliënten van Elver willen graag meedoen in de maatschappij. En zinvol werk doen. Elver helpt daarbij. We helpen zoeken naar passend werk en ondersteunen cliënten zodat zij het werk op een leuke en goede manier kunnen doen. De mogelijkheden en interesses van de cliënt staan daarin centraal.

Altijd passend werk

Als een cliënt graag wil werken, kijken we samen waar hij of zij goed in is. Waar liggen de talenten en mogelijkheden? Hoe komen die het beste tot hun recht en past een baan bij een echte werkgever daarbij? De cliënt krijgt daarbij begeleiding van een jobcoach.

Wat doet de jobcoach?

Cliënten die begeleid werken, krijgen hulp van een jobcoach. Die zorgt dat cliënten goed kunnen meedraaien op de werkvloer. De coach helpt om werkzaamheden aan te leren en is aanspreekpunt voor de cliënten en voor de werkplek. Cliënten kunnen daardoor steeds meer en zelfstandig nieuwe werkzaamheden aan. Soms uiteindelijk zonder ondersteuning!

Vacatures bij Elver

Ook Elver zelf heeft regelmatig vacatures voor cliënten. Bijvoorbeeld voor werken op de repro of in de supermarkt. Bekijk de vacatures voor cliënten om te zien of er passend werk bij Elver te vinden is.