Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Sjop en Atelier

De Sjop van Elver verkoopt allerlei artikelen die gemaakt zijn door cliënten van diverse dagbestedingsgroepen. Denk daarbij aan producten van de kaarsenmakerij, Klei & kunst en Zeep&zo, kaarten, decoratieve artikelen, maar ook schilderijen en beschilderde objecten van het Atelier. Iedereen kan er terecht voor een leuk cadeau.

In de Sjop werken

Cliënten die het leuk vinden om spulletjes te verkopen, kunnen aan de slag in de Sjop van Elver. Ze helpen klanten en pakken voor hen alles op een leuke manier in.

Kunst maken in het Atelier

Voor cliënten die het leuk vindt om te tekenen en te schilderen is er het Atelier. Daar maken ze mooie dingen die soms al verkocht zijn voordat de verf helemaal droog is! En heeft de klant wat uitleg nodig, dan vertellen ze graag over hun kunstwerken.

Achtergrond van Sjop en Atelier

Kunst kan cliënten een levensvervulling geven, hun leven verrijken en zo helpen bij de integratie in de maatschappij. De schilderijen en tekeningen die worden verkocht in de Sjop zijn gemaakt door cliënten van het Atelier. Alle kunstenaars hebben een verstandelijke beperking. Kunstkenner of niet: iedere bezoeker van het atelier is verrast door het kleurgebruik, de vormkeuze en de vlakverdeling van de kunstenaars. De kunstwerken zijn te koop, maar de Sjop leent ze ook uit aan bedrijven en instellingen.

Aan de slag voor de Sjop of het Atelier?

Ben je cliënt en ga je graag aan de slag in de Sjop of het Atelier? Of kent u iemand die hier graag dagbesteding doet? Laat dit dan aan ons weten!