Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Tesoro Eten & Drinken

In lunchroom Tesoro Eten & Drinken in Doetinchem bezorgen cliënten en hun begeleiders de gasten graag een fijn moment. Ze maken en serveren lekkere broodjes, salades en drankjes, een leuke dag. Ze schotelen hen drankjes, broodjes of salades voor en maken het iedereen naar de zin. Welkom bij Tesoro! Je vindt ons in 't Brewinc in Doetinchem. Bij ons kun je lekker ontspannen. Geniet van onze Italiaanse specialiteiten, zoals een verse cappuccino, een punt torta di mele of een heerlijke sandwich met carpaccio. Een stukje Italië, gewoon in Doetinchem.

Cliënten in de bediening en in de keuken

Tesoro Eten & Drinken heeft allerlei Italiaanse specialiteiten op het menu. Mensen die in de stad zijn komen er iets eten of drinken, maar ook groepen die iets te vieren hebben. En soms verzorgt Tesoro catering buiten de deur. Cliënten van Elver staan in de bediening en in de keuken. Het helpt ze met het krijgen van een eigen, volwaardige plek in de maatschappij.

Locatie en openingstijden

U vindt Tesoro Eten en Drinken in ’t Brewinc in Doetinchem. Onze cliënten zijn er van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. En op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag en maandag is Tesoro gesloten.

Meer informatie over Tesoro?

Wilt u meer weten over Tesoro Eten & Drinken? Bezoek dan Tesoro’s eigen website.