Buitenbeheergroep 2 (Ulft)

Buitenbeheergroep 2 (Ulft)

Ulft

0314 69 69 11

Wie zijn wij?

Buitenbeheergroep 2 is een groep van ca. zes deelnemers die samen met de begeleider Winkelcentrum de Blenk en cultureel centrum DRU schoonhouden en een stukje groenvoorziening verzorgen. Het is een samenwerkingsproject tussen Elver, Winkelcentrum de Blenk en de gemeente Oude IJsselstreek.

De werkzaamheden bestaan uit vegen, zwerfafval opruimen, winkelwagens schoonhouden, prullenbakken legen en kleine groenperkjes onkruidvrij houden. Zo zorgen wij voor een prettige en toegankelijke omgeving voor het winkelend publiek en bezoekers van de DRU.

Daarnaast “begeleiden” we tussen de middag de schooljeugd waarvoor we onder andere extra prullenbakken plaatsen om zoveel mogelijk zwerfvuil te verzamelen.

Het is fysiek best inspannend werk waarbij redelijke afstanden gelopen moeten worden. Van deelnemers wordt een actieve deelname verwacht. Het is een echte werkplek waar de handen uit de mouwen gestoken worden, rekening houdend met werken in weer en wind. Daarbij is het van belang de deelnemers verkeersveilig zijn en kunnen werken in een soms drukke omgeving (met winkelend publiek).