Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Aangenaam kennismaken: Elver

Fatima Zorg & Schreuderhuizen heten vanaf vandaag: Elver. Met een nieuwe naam, veelkleurige huisstijl en nieuw website maken we gezamenlijk een nieuwe start. Elver is nieuw, maar staat voor de vertrouwde zorg die we al jaren leveren. Daar verandert niets aan.

19.06.2015

Sinds de fusie in 2014 werken Schreuderhuizen en Fatima Zorg samen aan een organisatie die klaar is voor de toekomst. De nieuwe naam en huisstijl zijn de afronding van een lang proces. In de nieuwe naam komen jaren van kennis en ervaring samen. Elver blijft expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een ernstige verstandelijke beperking en meer specifiek voor mensen met een complexe zorgvraag.

Elk verhaal telt

In Elver klinkt door: elk verhaal. En dat is waar het bij ons om draait. Elk verhaal telt en is uniek. Bij ons gaat het om de verhalen van cliënten en hun ouders, medewerkers en vrijwilligers. Verhalen over verdriet en geluk. Over verder komen, groeien of simpelweg genieten van een glimlach.

Kleurrijk geheel

De naam Elver én de huisstijl zijn gekozen door vertegenwoordigers uit alle geledingen van beide organisaties. Criteria waren onder andere dat de naam eenvoudig, kort, krachtig en goed uit te spreken moest zijn, wat vooral voor onze cliënten belangrijk is. Elver staat voor de verhalen van onze cliënten, medewerkers en hun verwanten. Veelkleurig als het leven zelf. Daarom heeft Elver niet één kleur, maar heel veel kleuren. Dat staat voor het persoonlijk maatwerk dat we leveren, elke dag opnieuw.

Vernieuwde organisatie

De zorg in Nederland verandert en onze organisatie verandert mee. Elver kreeg in 2014 - als eerste instelling voor mensen met een verstandelijke beperking ter wereld - het Planetree label voor mensgerichte zorg.  Het is onze ambitie om de beste zorg te leveren voor onze cliënten. Daarom  werken we  toe naar zelfstandige teams die zelf verantwoordelijk voor de directe zorg. Cliënten en verwanten betrekken we  daar actief bij.