Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Borstvoedingscafé Kopje Troost bij Tesoro in Doetinchem

Op vrijdag 29 april wordt het eerste borstvoedingscafé in Doetinchem georganiseerd. Een speciaal café voor, over en met borstvoeding. Zwangere vrouwen en moeders, met kind(eren), zijn van harte welkom tussen 10.30 en 12.00 bij Tesoro Eten & Drinken in ’t Brewinc in Doetinchem.

25.04.2016

Babycafé Achterhoek

Kopje Troost is een aanvulling op het bestaande Babycafé Achterhoek dat elke eerste en derde vrijdag in de maand wordt georganiseerd bij Tesoro Eten & Drinken. Verschillende thema’s komen dan aan bod om te bespreken of uit te proberen met zwangere vrouwen en jonge gezinnen.

Borstvoedingscafé

Een terugkerend thema in het Babycafé Achterhoek is borstvoeding. Een veel besproken onderwerp, met soms veel vragen en  onzekerheden. De werkgroepleden Femmie de Jong (lactatiekundige) en Carolien de Zwart (vrijwilliger bij Vereniging Borstvoeding Natuurlijk) hebben daarom het initiatief genomen om te starten met Kopje Troost. Een plek om samen met andere (bijna)moeders te kletsen en te voeden in een ontspannen omgeving en onder het genot van een bakje troost. Femmie en/of Carolien zullen aanwezig zijn en de ochtend begeleiden.

Feiten en fabels rondom borstvoeding

De eerste editie van Kopje Troost zal in het teken staan van feiten en fabels rondom borstvoeding. Wie belangstelling heeft kan gewoon aanschuiven, het is niet nodig om je vooraf aan te melden. Elke laatste vrijdag van de maand zal dit speciale borstvoedingscafé georganiseerd worden, uitgezonderd de vakanties. Kijk voor het overzicht en de thema’s (ook van het Babycafé Achterhoek) op www.facebook.com/babycafeAH


Tesoro Eten & Drinken

Kopje Troost wordt gehouden bij Tesoro Eten & Drinken, IJsselkade 13 in Doetinchem (in het gebouw waar ook de bibliotheek is gevestigd). Een ontspannen omgeving, met ruimte voor kinderwagens, kinderstoelen aanwezig, ruime toiletten met verschoontafel. Bij Tesoro krijgen mensen met een verstandelijke beperking door dagbesteding de ruimte om hun eigen plek te vinden in de maatschappij.