Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Deelneemster Naomi opent samen met wethouder Lambregts officieel de Elver Pop-up Sjop

Ook dit jaar pakt Elver in de decembermaand weer flink uit. De zeer succesvolle Pop-up Sjop heeft vandaag zijn deuren geopend aan de Boliestraat 15 in Doetinchem. Deelneemster Naomi scheurde zich samen met wethouder Ingrid Lambregts officieel een weg naar binnen. De winkel wordt de komende weken van donderdag tot en met zondag volledig gerund door deelnemers en begeleiders.

29.11.2018

Met de Pop-up Sjop wil Elver graag de creativiteit van mensen met een beperking laten zien en benadrukken dat er hele mooie en kwalitatief goede producten worden gemaakt. Maar belangrijker nog is het gevoel van de deelnemers. Zij kijken echt uit naar de ontmoeting met de klant. Deelneemster Naomi: “Ik vind het vet kicken, ik voel me vereerd, want dit is wat beroemde mensen ook doen. Misschien word ik zelf ook wel een beetje bekend.” Of zoals wethouder binnenstad Ingrid Lambregts aangeeft: “Ik word echt blij van dit soort initiatieven. Unieke pop-up stores zorgen namelijk voor reuring en beleving in onze binnenstad. Daarnaast is het mooi om te zien dat deze winkel aantoont dat een beperking echt geen belemmering hoeft te zijn op het gebied van bijvoorbeeld creativiteit of gastvrijheid. Kortom, de Pop-up Sjop komt de aantrekkelijkheid van een bezoek aan Doetinchem tijdens de gezellige decembermaand zeker ten goede!”

Voor de deelnemers heeft de verkoop van de eigengemaakte producten grote meerwaarde. Het ervaren van meedoen en meetellen in de maatschappij is belangrijk voor hen. Het trots zijn op het eindresultaat en de ervaring ertoe te doen in de maatschappij!

Ambachtelijk en uniek

In het tijdelijke verkooppunt worden de bekende unieke ambachtelijk gemaakte cadeauartikelen verkocht. Alle producten zijn gemaakt door deelnemers van dagbestedingslocaties van Elver in Arnhem en de Achterhoek. Daardoor is geen enkel product hetzelfde. Naast de cadeauartikelen in de winkel vindt u er ook een expositie plaats van kunstwerken. Uiteraard ook gemaakt door onze deelnemers.

Warm welkom

Liefhebbers kunnen van donderdag tot en met zaterdag in de Pop-up Sjop in Doetinchem terecht. Ook op koopzondagen bent u van harte welkom. Deelnemers en begeleiders runnen de winkel, totdat deze op zondag 23 december weer haar deuren sluit.

Deelneemster Naomi scheurt zich samen met wethouder Lambregts een weg naar binnen. De Pop-up Sjop is officieel geopend.

Foto: Deelneemster Naomi scheurt zich samen met wethouder Lambregts een weg naar binnen. De Pop-up Sjop is officieel geopend.