Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Elver Academie in de race voor een Planetree Award!

Eén keer per jaar reikt Planetree de Planetree Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dit jaar maakt de Elver Academie kans op een award. Maar daar hebben we jou hard bij nodig! Dus breng je stem uit.

02.02.2018

Stemmen

We willen natuurlijk heel graag dat de Elver Academie de award mee naar huis neemt. Daarom vragen wij aan jullie om allemaal te stemmen. Meer informatie over het project en het stemformulier vind je op: https://www.planetree.nl/awards-2018/

De uitreiking vindt plaats tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie op donderdag 22 maart 2018 in het NBC in Nieuwegein, de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa. Deze Awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen.

Jury

De stemmen van de externe jury, het publiek en van Planetree Nederland samen bepalen wie de uiteindelijke winnaars zijn. De externe jury wordt gevormd door voorzitter Jan Helmond (directeur FWG) en Lenneke Dijkhuis (directeur Randstad zorg), Jasper Boele (directeur LSR) en Ruud Koolen (uitgever BSL).


Het hele persbericht lezen van Planetree? Lees het hier.