Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Elver opent 6 december Pop-up Sjop in Wehl

Elver opent op woensdag 6 december de Pop-up Sjop. Het tijdelijke verkooppunt de Sjop wordt gevestigd aan aan de Grotestraat 15 in Wehl.

01.12.2017

De pop-up store verkoopt de bekende unieke ambachtelijk gemaakte cadeauartikelen zoals kaarsen, windlichten, zeep, geweven tassen, mosterd etc. De producten zijn allemaal gemaakt door deelnemers van onze dagbestedingslocaties in Arnhem en de Achterhoek.

Trots

Met de Pop-up Sjop laten we zien hoeveel talent we in huis hebben en hoe trots we daarop zijn. Naast de verkoop van producten is er ook een tentoonstelling van kunstwerken, uiteraard gemaakt door onze deelnemers. De winkel wordt deze weken gerund door deelnemers en begeleiders van Elver.

Officiële opening

De Pop-up Sjop wordt woensdag 6 december om 10.00 uur officieel geopend. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Daarnaast verloten we iedere week een leuke attentie onder de bezoekers.

Openingstijden

De tijdelijke winkel is van woensdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.30 uur geopend. Tijdens de Wehlse kerstmarkt op zaterdag 16 december kun je er zelfs tot 20.30 uur terecht. Op zaterdag 23 december sluit de Pop-up Sjop de deuren weer.