Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Mooie ontmoetingen tussen mensen met én zonder verstandelijke beperking

Op elf locaties van Elver was het afgelopen vrijdag en zaterdag tijdens NL Doet een gezellige drukte. Enthousiaste vrijwilligers, medewerkers van Dozon uit Doetinchem en voetbalclub DVC uit Didam werkten samen met bewoners aan verschillende klussen. Klussen waar woning- en dagbestedingsgroepen naast hun werk weinig tot geen tijd voor hebben. Denk hierbij aan tuinbakken verven, zandbak leeghalen of gewoon gezellig pannenkoeken bakken met de bewoners.

18.03.2019

Klussen

Het is een traditie bij Elver om tijdens NL Doet vrijwilligers te ontvangen. Op verschillende locaties gingen vrijwilligers en bewoners samen aan de slag. Zo werd er in Nieuw-Wehl een tuinhek geplaatst en in Laag-Soeren gewandeld en koffie gedronken op een boerderij. Op een andere woning kwam een vrijwilliger muziek maken. Allemaal mooie ontmoetingen die soms aanleiding geven tot vervolg contact. Ook een steentje bijdragen? Op de website van Elver staan nog volop vrijwilligersvacatures.

NL Doet

De grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL Doet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Meer informatie www.nldoet.nl.