Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Muziektherapeut Bert Kock genomineerd voor de Leeuwarder Courant awards!

En wij kunnen hem helpen om deze award te winnen door op hem te stemmen via http://www.lc.nl/lcawards/

26.05.2015

Iedere maandag reisde Bert naar Leeuwarden om aan de Stenden Hogeschool een aanvullend diploma muziektherapie te behalen. Op 9 maart 2015 behaalde hij zijn diploma. “Zo blijft mijn huidige registratie als muziektherapeut ook in de toekomst gegarandeerd.” vertelt Bert.

Een onderdeel van de studie was het doen van een praktijkonderzoek en het schrijven van een bijbehorende scriptie. Berts onderzoek stond in het teken van de therapeutische werking van het gebruik van de mondharmonica bij COPD patiënten. Een trotse Bert: “De Hogeschool vond mijn onderzoek spraakmakend genoeg om het ter nominatie voor te dragen aan de Leeuwarder Courant Awards 2015!”

De Leeuwarder Courant reikt de awards uit aan MBO-, HBO- en Masterstudenten met het meest interessante, frisse, slimme en maatschappelijk relevante project of scriptie. Over de genomineerde studenten wordt een artikel gepubliceerd in de speciale bijlage op 2 juni. Naast de categorieën “Beste MBO-project, Beste HBO-project en Beste masterscriptie is er ook een publieksprijs.

Wil je het hele artikel lezen en het filmpje bekijken? Klik dan hier: http://www.lc.nl/lcawards/

“Om voor de publieksprijs in aanmerking te komen kan er via de link op mij gestemdworden. De uitslag wordt tijdens een feestelijke presentatie door een jury bekend gemaakt op 16 juni te Leeuwarden.” Ben jij net als Stenden Hogeschool van mening dat Berts onderzoek spraakmakend genoeg is? Stem dan op zijn scriptie!