Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Onmisbare vrijwilligers door Elver extra gewaardeerd

Op de Nationale Vrijwilligersdag, donderdag 7 december, zet Elver haar vrijwilligers graag extra in het zonnetje. Deze bijzondere groep ‘medewerkers’ levert dagelijks een belangrijke bijdrage aan het geluk van de bewoners en deelnemers die wonen en werken binnen onze instelling voor mensen met een beperking.

07.12.2017

Vrijwilligers vervullen een bijzondere rol binnen Elver. Niet alleen zijn ze een verrijking in het leven van bewoners en deelnemers, ook voor begeleiders, familieleden en verwanten zijn ze niet meer weg te denken. Ze ondernemen samen met bewoners en deelnemers activiteiten of zijn net die paar benodigde extra handen voor onze medewerkers.

Genieten

Om de vrijwilligers voor deze waardevolle inzet te bedanken, konden ze genieten van een heerlijk verzorgd ontbijt in Nieuw-Wehl, een lunch in Laag-Soeren of een high tea in Arnhem. Een kleine 100 van de ruim 370 vrijwilligers maakten van het aanbod gebruik en lieten zich in de watten leggen.

Wereld van verschil

De vrijwilligers binnen Elver weten als geen ander dat iets doen voor een ander meer oplevert dan alleen een glimlach, namelijk het ontmoeten van de mens achter de beperking. Ook maakt de vrijwilliger het mogelijk dat de bewoners en deelnemers actief mee kunnen doen. Die extra aandacht en tijd maakt voor hen een wereld van verschil. Naast de ruim 370 vrijwilligers die Elver ondersteunen, zijn er nog altijd meer dan 100 vacatures niet ingevuld. Geïnteresseerden vinden meer informatie op de website www.elver.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk.