Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Planetreedag 12 mei

Op vrijdag 12 mei organiseert Elver in samenwerking met Vilans de Inspiratiedag over vrijheid in de zorg. Naast een speciale activiteit voor de cliënten in Het Maatwerk en een dialoog met verwanten ziet het Programma van deze dag er als volgt uit:

07.04.2017

Escaperoom
Een ruimte waarin je wordt “opgesloten” en waar je alleen uit kunt komen door een aantal vraagstukken op te lossen. Je ondervindt zo aan den lijve wat het betekent om ‘niet vrij’ te zijn. We organiseren deze escaperoom op zes momenten. Schrijf je snel in want per keer kunnen er maximaal zeven personen deelnemen.

Pubquiz
Op ongedwongen wijze nemen we de huidige kennis van de deelnemers over vrijheid onder de loep.

Workshop “Lekker werken bij Elver” onder begeleiding van Qidos
Meepraten over de resultaten van dit recente onderzoek, waar we trots op zijn en wat beter kan. Na afloop kun je eventueel op een thema inschrijven. Dit komen we dan in jouw team bespreken.

Dialoog met verwanten
In gesprek met cliëntvertegenwoordigers over het thema vrijheid.

Lagerhuisdebat
Cliëntvertegenwoordigers, familie, medewerkers en management gaan aan de hand van prikkelende stellingen in gesprek over vrijheid, vrijheidsvergroting en de mogelijkheden om hieraan te werken.

Vraagbaak
Medewerkers van Vilans zitten bij een stand klaar om vragen te beantwoorden over het thema vrijheid. Daarnaast kun je in gesprek met de LACCS en Triple C coaches, Suc6 cliënten opleiding, een collega van de Planetree regiegroep en nog vele andere activiteiten.

Maaltijden
Er wordt op twee momenten een maaltijd aangeboden.

Klik hier voor de tijden en aanmelden. Kruis de activiteit waar je aan wil deelnemen aan en mail dit voor 24 april naar planetree@elver.nl.
Bij de escaperoom maak je tevens een keuze voor tijdstip. Plaatsing voor de escaperoom gaat op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij. Je kan je alleen individueel aanmelden, dus niet per team in verband met beperkte plaatsen.