Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Pop-up Sjop in Wehl officieel geopend

Dit jaar geen gebruikelijke kerst- of sprokkelmarkt bij Elver in Nieuw-Wehl, wel een heuse Pop-up Sjop. Elver-deelneemsters Renske Meerbeek en Kejoanne Regals opende samen met het Rode Mannetje de tijdelijk ingerichte winkel. Met de opening van de pop-up store aan de Grotestraat 15 in Wehl, slaat Elver dit jaar een nieuwe weg in.

06.12.2017

Elver wil graag de creativiteit van mensen met een beperking laten zien en benadrukken er hele mooie en kwalitatief goede producten worden gemaakt. Maar belangrijker nog is het gevoel van de deelnemers. Ze kijken echt uit naar de ontmoeting met de klant. Het ervaren van gewoon meedoen en meetellen in de maatschappij. Deelneemster Renske geeft dit ook aan: “Het is leuk om mensen te helpen en dat ze komen kijken. We maken mooie spullen”. Voor het Rode Mannetje, tot leven gekomen uit het logo van Straattheaterfestival BuitenGewoon, is de opening een mooie gelegenheid om kennis te maken met de deelnemers. En om natuurlijk iets moois mee te nemen voor in zijn nieuwe woning.

Het Rode Mannetje opent samen met deelneemsters Renske en Kejoanne de Pop-up Sjop van Elver aan de Grotestraat 15 in Wehl.

Meetellen en meedoen

In het tijdelijke verkooppunt worden de bekende unieke ambachtelijk gemaakte cadeauartikelen verkocht. Daarnaast worden ook diverse kunstwerken tentoon gesteld. Alle producten zijn gemaakt door de deelnemers van Elver van dagbestedingslocaties in Arnhem en de Achterhoek. Voor de deelnemers heeft de verkoop van de eigengemaakte producten grote meerwaarde. Het trots zijn op het eindresultaat en de ervaring ertoe te doen in de maatschappij is het grootste cadeau om mee te geven.

Welkom

Liefhebbers kunnen van woensdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.30 uur in de pop-up store in Wehl terecht. Tijdens de Wehlse kerstmarkt is iedereen zelfs tot 20.30 uur van harte welkom. Deelnemers en begeleiders runnen de winkel, totdat deze op zaterdag 23 december weer haar deuren sluit.

Elk verhaal telt

Elver zorgt binnen haar dagbestedingslocaties voor een zinvolle en betekenisvolle invulling van de dag voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij wordt vooral naar het unieke eigen verhaal van iedere deelnemer gekeken. Waar nodig of wenselijk wordt maatwerk ingezet. Door de deelnemer centraal te zetten, voelen zij zich gewaardeerd en maken ze deel uit van de maatschappij. Naast dagbesteding biedt Elver ook diensten aan op het gebied van wonen, logeren en behandelen in het Behandelcentrum aan. Meer informatie is te vinden op www.elver.nl.