Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Atelier (Nieuw-Wehl)

Adres:
Nieuw Wehlseweg 20
Plaatsnaam:
Nieuw-Wehl
Telefoonnummer:
0314 69 69 11
Schilderkunst Atelier & SjopAtelier 5.jpgAtelier Alexander.jpgAtelier Dennis.jpgAtelier Menno.jpgAtelier1.jpg

In het Atelier van Elver worden kunstzinnige en creatieve activiteiten aangeboden. We richten ons op groei en ontwikkeling binnen de creatieve kaders. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van materiaalgebruik of technieken, maar ook in het vertalen van emoties of het werken in concepten. De werken worden zowel verkocht, geëxposeerd als uitgeleend. Veel beeldend werk wordt ook gebruikt voor drukwerk of ter decoratie van diverse materialen.

Het Atelier van Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die zich graag creatief willen uiten. De kunstenaars werken veelal zelfstandig aan eigen werk of aan opdrachten. Het Atelier kenmerkt zich door een ongedwongen sfeer. Het is een rustige, prettige omgeving waar ruimte is voor ontdekken en experimenteren. Iedereen doet dit uiteraard op zijn eigen kenmerkende manier. 

Het Atelier is momenteel gevestigd aan de achterkant van de Elver Sjop en is rolstoel toegankelijk. Kom eens een kijkje nemen, de kunstenaars vertellen je graag waar ze mee bezig zijn.