Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Crea 2 (Laag-Soeren)

Adres:
Harderwijkerweg 25
Postcode:
6957 AB
Plaatsnaam:
Laag-Soeren
Telefoonnummer:
088 79 61 343

Het aanbod van activiteiten in Crea 2 in 't Sprengenhus in Laag-Soeren is heel divers. Wij bieden diverse handwerktechnieken (o.a. naaldvilten, naaien (ook op de naaimachine), haken, breien en borduren), creatieve activiteiten (o.a. boetseren met klei en zoutdeeg, verven, kleuren, knippen en prikken en projecten in samenwerking met Crea 1) en spel- en ontwikkelingsactiviteiten zoals puzzelen, spelletjes, koken/bakken en huishoudelijke klusjes.

Daarnaast is er een dag in de week een programma met activiteiten op het gebied van creatieve expressie. Dit gebeurt in de vorm van het luisteren naar verhalen en gedichten, muziek en beweging en creatieve verwerking rond een thema.

 

Deelnemers in deze groep zijn graag creatief bezig. Ze houden van verschillende activiteiten en van de afwisseling tussen actief bezig zijn en ontspannen luisteren. Ze staan open voor (af en toe) een nieuwe uitdaging of activiteit. Ze vinden het leuk om zich te presenteren aan anderen en zich op verschillende manieren creatief te uiten.