Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Zeep & Zo (Nieuw-Wehl)

Adres:
Nieuw Wehlseweg 20
Plaatsnaam:
Nieuw-Wehl
Telefoonnummer:
0314 69 65 06
Zeep en Zo.jpgZeep en Zo_2.jpgZeep en Zo_3.jpg

Zeep & Zo kenmerkt zich door het werken met vaste zeep, vloeibare zeep, gietzeep en badzout en alle daaruit voortvloeiende activiteiten. Hierbij maken we gebruik van de zeepmachine en de gietketel. Ook houden we ons creatief bezig met garen en stoffen. Hiervan maken we met behulp van de naaimachine verschillende producten van zoals kussens, geurzakjes, overtrek en kussens voor in een poppenbedje. Ook maken onze deelnemers regelmatig handwerken en decoreren en verpakken ze de gemaakte artikelen. 

Deze unieke producten stemmen wij af op de huidige trends, feestdagen, en seizoenen. De producten worden op bestelling gemaakt en/of in de Sjop verkocht.


De activiteiten worden aangepast aan de vaardigheden en interesses van de deelnemers. Het werk bestaat uit individueel gerichte werkzaamheden en werken in kleine groepjes, waarin een ieder een deelhandeling uitvoert en zoveel mogelijk succeservaringen opdoet. Kenmerkend voor de groep zijn de sociale interacties. Ook worden er producten op bestelling gemaakt en tevens in de Sjop verkocht. We zijn ook te bereiken via zeepenzo@elver.nl.