Werken bij Elver

Ken jij de mogelijkheden en complexe problemen van mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking als geen ander? Of wil je expert worden in het begeleiden van wonen en dagbesteding of het geven van behandelingen? Heb je andere talenten die onze organisatie verder helpen? Kom werken bij Elver!

 

Wie zoeken we?

Werken bij Elver is heel bijzonder. Aandacht en zorg kunnen – hoe klein of groot ook – een wereld van verschil maken. Zeker als je afhankelijk bent van anderen. Ben jij iemand die creatief en geduldig kansen zoekt binnen beperkingen, in de zorg of daarbuiten? Dan pas jij bij Elver. Vertel ons jouw verhaal, dan vertellen wij het onze.

Elver 01 7505.jpg
Elver-bananenmeisje.png

Zelfstandig werkende teams

Bij Elver maken zorgmedewerkers deel uit van zelfstandig werkende teams. Teams die zelf beslissingen en keuzes maken in wat ze doen. Daarbij luisteren ze goed naar de cliënt en naar diens familie. Samen zorg je voor de beste zorg. Iets voor jou?

Elver 01 7423.jpg

Vacatures voor cliënten

Actief meedoen in de maatschappij. Je talenten en kwaliteiten volop benutten. Je eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat vinden we bij Elver belangrijk voor cliënten. Daarom hebben we voor hen ook regelmatig vacatures

Bekijk de cliëntvacatures