Oriëntatiebanen bij Elver

Oriëntatiebanen bij Elver

Je vraagt je al een tijdje af of werken in de gehandicaptenzorg bij jou past. Je wilt graag een bewuste keuze maken, maar hebt dé stap nog niet durven zetten. Een carrièreswitch is een grote stap. Maar je wilt wel graag ontdekken of werken in de gehandicaptenzorg bij jou past. Maak dan kennis met de oriëntatiebanen die Elver biedt.

Let op: vanwege de coronacrisis is er momenteel geen oriëntatiebaan mogelijk. Na de zomer kijken we weer naar de mogelijkheden. Houd deze pagina in de gaten voor de ontwikkelingen.

Wat houdt een oriëntatiebaan precies in?

Een oriëntatiebaan is een tijdelijke baan van minimaal 16 dagen en maximaal 3 maanden. Het oriënteren en leren op de werkvloer staat hierbij centraal. Je werkt 24 - 32 uur per week om een goede inschatting te kunnen maken of je geschikt bent voor het werken bij Elver en of het voor jou een passende werkomgeving kan zijn. Tijdens deze periode ontvang je het minimumloon, zonder dat je een diploma nodig hebt. Na afloop is er een evaluatie en wordt besproken wat een mogelijke volgende stap kan zijn.

Voor meer informatie: sollicitatie@elver.nl of 0314-69 69 11 supportteam HR.