Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Stagiairs vertellen

Benieuwd hoe onze stagiaires hun tijd bij Elver ervaren? Lees de verhalen van Marieke, Kimley, Manon en Laura.

Manon Freriks - Loopt stage bij Fratershuis sinds 31 januari


Hoe ziet jouw stagedag eruit?
“Als ik woensdag als voorbeeld neem dan begin ik om 13.00 uur. ’s Middags doen wij de was en maken we het eten klaar. Tegen 16.00 uur zijn de meesten thuis en gaan we eerst wat drinken. Na het eten ga ik samen met twee vrijwilligers naar de sportsoos in Didam. Dan neem ik drie cliënten mee om te badmintonnen of sjoelen. Rond kwart over 8 zijn we weer terug en breng ik de bewoners naar bed. Daarna nog even rapporteren en de dag bespreken.”

Lees meer...


Laura Koentjes - Loopt stage bij Linde 6 sinds 31 januari


Hoe ziet jouw stagedag eruit?
“Als ik avonddienst heb, begin ik om half 2. ‘s Middag werken we de agenda af en tegen kwart over 5 gaan we eten. Na het eten gaan we met de bewoners  bijvoorbeeld wandelen. Daarna mogen de cliënten zelf beslissen of ze naar bed willen of nog tv gaan kijken. Voor 22.00 uur liggen alle bewoners in bed en om half 10 zit mijn werkdag erop.

Lees meer...

 

Kimley Sanders - Loopt stage bij Elzenpas 2 sinds 31 januari

Hoe ziet jouw stagedag eruit?
“Ik begin half acht en help de cliënten met douchen, ontbijten, aankleden. Rond kwart over negen gaan ze naar de dagbesteding. Ondertussen doen wij boodschappen of andere klusjes. De cliënten zijn rond kwart over 12 terug. ’s Middags hebben ze weer dagbesteding. Tussendoor ruimen wij op of ben ik voor school bezig. Half vier ga ik naar huis. ”

Lees meer...

 

Marieke Scheerder - Loopt stage bij Simonshof sinds 31 januari

Hoe ziet jouw stagedag eruit?
“Ik begin altijd om half negen en dan kijken we samen met de cliënten wat ze kunnen doen. Momenteel maken we bosjes van tulpen om te verkopen. Tussen de middag help ik met het overblijven op Banningshof. Het middagprogramma is eigenlijk een herhaling van de ochtend. Tegen half 5 ruimen we alles op en zit de werkdag erop”.

Lees meer...