Jeroen is op zoek naar een maatje

Jeroen is op zoek naar een maatje

Ik ben Jeroen Jansen, veelal vrolijk en in voor een geintje. Ben dol op mensen om mij heen en hou ervan om aandacht te krijgen. Ik ben opzoek na een vrijwilliger die in de weekenden met mij wil gaan wandelen, rond rijden met de auto, naar activiteiten gaan die worden georganiseerd worden vanuit de VT Elver of misschien wel te fietsen op onze fun to go fiets.

Hopelijk ben jij die vrijwilliger die mijn weekenden kan invullen en dat we samen na de wandeling of fietstocht een kopje koffie drinken met wat lekkers op de Esdoornlaan/Banningshof, want naast wandelen en fietsen is dat een van mijn favoriete bezigheden.

Eigenschap van de vrijwilliger: geduldig, spontaan, enthousiast maar ook kaders kunnen aangeven.
Werkdagen en tijden: voorkeur in de weekenden aangezien hij dan de gehele dag huis is. Of op de woensdagmiddag.
Waar wordt de vrijwilliger blij van: Het enthousiasme van Jeroen is aanstekelijk, zeker wanneer er een goede klick is en hij weet dat er speciaal iemand voor hem komt om een leuke tijd samen te hebben.
Eisen: verkeersveilig, ervaring met epilepsie (Jeroen is al enkele jaren aanvalsvrij maar hij is dus wel bekend met epilepsie), evt. in het bezit van een rijbewijs.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren via telefoonnummer 0314-696911 of e-mailadres vrijwilligerswerk@elver.nl.