Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Regio Achterhoek

< terug

Maak hieronder een keuze

Ben jij een vis liefhebber?

Mark, woont in Nieuw-Wehl en vindt het leuk om samen met jou voor zijn vissen te zorgen. Denk hierbij aan het verschonen van de vissenkom. Op z’n tijd houdt hij ook van een spelletje.

Maatje voor Dirk-Jan

Ik ben Dirk-Jan, 35 jaar, en ik woon in Nieuw Wehl. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die mij zo nu en dan wilt komen bezoeken.

Wind in de haren voelen?

Mijn naam is Johan en ik woon in Nieuw-Wehl. Ik kan goed lopen en fietsen op mijn driewieler.

Bezoekmaatje voor Laurens

Ik, Laurens, woont in Nieuw-Wehl en zoekt een maatje die hem regelmatig wilt bezoeken. Tijdens het bezoek kunnen we gaan wandelen of fietsen.

Er op uit met Betsie (Nieuw-Wehl)

Hoi, ik ben Betsie, 51 jaar en woon in Nieuw-Wehl. Ik zou graag samen met een vrijwilliger uitstapjes willen maken in de auto, de personenbus of op een duofiets.

Uitstapjes maken

Mijn naam is John, woon in Nieuw Wehl en ik ben een opgewekte man van 62 jaar die graag fietst, naar muziek luistert en een terrasje bezoekt.

Vroege vogel gezocht

Bart is mijn naam en ik woon in een woongroep van Elver in Nieuw-Wehl. In de ochtenduren heb ik veel energie en zoek daarom een maatje die met mij actief bezig wil zijn met bijv. wandelen, fietsen of samen de hond uit te laten.

Voetbalmaatje gezocht

Evert is op zoek naar een vrijwilliger die om de week een balletje met hem wil trappen.

Er op uit met Rutger

Rutger is een jongeman van 25 jaar en woont in Didam bij Elver. Op zaterdag en zondagmiddag is hij altijd vrij en wil hij graag wat leuks doen.

Een maatje gezocht!

Ik ben Quincy en woon in een buitenhuis van Elver in Nieuw-Wehl. Ik ben 18 jaar en vind het leuk om er op uit te gaan. Maar daarvoor heb ik een maatje nodig. Met mij verveel je je nooit.

Gezellig maatje voor Ingrid gezocht

Ingrid is een gezellige dame van 56 jaar, woont in een buitenhuis van Elver in Nieuw-Wehl en zoekt een gezellig maatje. Ze wil graag met je genieten van activiteiten buiten de deur. Ingrid heeft humor en is een makkelijke prater.

Woongroep Elzenpas in Nieuw Wehl zoekt vrijwilligers

De Elzenpas in Nieuw Wehl is een woongroep met bewoners met ernstig tot zeer verstandelijk beperkingen. De Elzenpas zoekt voor drie van haar bewoners vrijwilligers voor het ondersteunen van de bewoners bij diverse activiteiten.

Chauffeur en ondersteuner voor Wil

Wil, een gezellige rustige vrouw houdt van mensen om haar heen. Wil zit in een rolstoel en heeft epilepsie, wel kan ze goed communiceren en begrijpt ze heel veel.
Vrijwilligersafbeelding algemeen.PNG

Chauffeur en maatje voor Sonja

Mijn naam is Sonja, ben een vrouw van 65 jaar en woon bij Elver in Nieuw Wehl. Ik hou erg van gezelligheid en muziek.

Enthousiaste vrijwilliger gezocht voor de Esdoorngroep

De bewoners van de Esdoornlaan in Wehl zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. “Wij zoeken een vrijwilliger die graag samen wandelt, fietst, een kopje koffie komt/gaat drinken en helpt bij groepsactiviteiten.”

Wie komt onze wandelgroep versterken?

Onze wandelgroep, op locatie Nieuw-Wehl, zoekt vrijwilligers die op maandagochtend van 11.00 uur tot 11.30 uur samen met de cliënten en hun begeleiders willen wandelen en beleven.

Vrijwilliger gezocht met groene vingers

Mark, Frank, Sabrina, Linda, Wim, Andre, Dennis zoeken een vrijwilliger die met hen samen of alleen allerlei hand en spandiensten wilt uitvoeren op de manege Zandewierde in Nieuw-Wehl. (let op: je werkt niet met de paarden!)

Heb jij verstand van hout?

Deelnemers van de Houtwerkplaats in Doetinchem zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. “Wij zoeken een vrijwilliger die verstand heeft van hout en van machines voor houtbewerking en graag andere mensen daarbij wil helpen.”

Sportief maatje voor Suredj gezocht!

Suredj, 27 jaar, werkt elke dag in Nieuw-Wehl in het dagbestedingsgebouw het Maatwerk. Hij is erg gevoelig, is mobiel en kan goed wandelen en fietsen. Hij maakt meer klanken dan woorden maar begrijpt goed wat je zegt.