Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Regio Achterhoek

< terug

Maak hieronder een keuze

Ben jij een vis liefhebber?

Mark, woont in Nieuw-Wehl en vindt het leuk om samen met jou voor zijn vissen te zorgen. Denk hierbij aan het verschonen van de vissenkom. Op z’n tijd houdt hij ook van een spelletje.

Een legpuzzel-fan gezocht! (Nieuw-Wehl) (1)

Wilma is een lieve dame van 54 jaar en woont in Nieuw-Wehl. Wilma zoekt een leuke vrijwilliger die net als haar fan is van legpuzzels. In verband met haar visuele handicap puzzelt ze graag samen. Terwijl er ook tijd is voor een kopje koffie en een praatje. Voor een beetje afwisseling is een wandeling naar de hertjes ook fijn!

Maatje voor Dirk-Jan

Ik ben Dirk-Jan, 35 jaar, en ik woon in Nieuw Wehl. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die mij zo nu en dan wilt komen bezoeken.

Wind in de haren voelen?

Mijn naam is Johan en ik woon in Nieuw-Wehl. Ik kan goed lopen en fietsen op mijn driewieler.

Bezoekmaatje voor Laurens

Ik, Laurens, woont in Nieuw-Wehl en zoekt een maatje die hem regelmatig wilt bezoeken. Tijdens het bezoek kunnen we gaan wandelen of fietsen.

Er op uit met Betsie (Nieuw-Wehl)

Hoi, ik ben Betsie, 51 jaar en woon in Nieuw-Wehl. Ik zou graag samen met een vrijwilliger uitstapjes willen maken in de auto, de personenbus of op een duofiets.

Maatje om te wandelen

Mijn naam is Marja en woon in Nieuw Wehl. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die 1x in de week met mij wil wandelen en dan ook nog lekker samen een kop koffie wil drinken.

Uitstapjes maken

Mijn naam is John, woon in Nieuw Wehl en ik ben een opgewekte man van 62 jaar die graag fietst, naar muziek luistert en een terrasje bezoekt.

Vroege vogel gezocht

Bart is mijn naam en ik woon in een woongroep van Elver in Nieuw-Wehl. In de ochtenduren heb ik veel energie en zoek daarom een maatje die met mij actief bezig wil zijn met bijv. wandelen, fietsen of samen de hond uit te laten.

Voetbalmaatje gezocht

Evert is op zoek naar een vrijwilliger die om de week een balletje met hem wil trappen.

Graafschap fan gezocht!

“Ik zoek een Graafschap fan die samen met mij de thuiswedstrijden van de Graafschap wil bezoeken. Ben jij die grote fan en lijkt het je leuk om samen met mij, Laurens, naar (alle) thuiswedstrijden te gaan? Dan maak je me helemaal blij!”

Vrolijk maatje gezocht voor Marieke

“Mijn naam is Marieke en ik woon bij Elver in Nieuw-Wehl. Ik ben een vrolijke dame van 34 jaar. Ik sta bekend om mijn stralende lach en mijn humor. Ik zou heel graag een maatje willen die samen met mij leuke dingen onderneemt.”

Woongroep Elzenpas in Nieuw Wehl zoekt vrijwilligers

De Elzenpas in Nieuw Wehl is een woongroep met bewoners met ernstig tot zeer verstandelijk beperkingen. De Elzenpas zoekt voor drie van haar bewoners vrijwilligers voor het ondersteunen van de bewoners bij diverse activiteiten.

Chauffeur en ondersteuner voor Wil

Wil, een gezellige rustige vrouw houdt van mensen om haar heen. Wil zit in een rolstoel en heeft epilepsie, wel kan ze goed communiceren en begrijpt ze heel veel.
Vrijwilligersafbeelding algemeen.PNG

Chauffeur en maatje voor Sonja

Mijn naam is Sonja, ben een vrouw van 65 jaar en woon bij Elver in Nieuw Wehl. Ik hou erg van gezelligheid en muziek.

Wie komt onze wandelgroep versterken?

Onze wandelgroep, op locatie Nieuw-Wehl, zoekt vrijwilligers die op maandagochtend van 11.00 uur tot 11.30 uur samen met de cliënten en hun begeleiders willen wandelen en beleven.

Vrijwilliger gezocht met groene vingers

Mark, Frank, Sabrina, Linda, Wim, Andre, Dennis zoeken een vrijwilliger die met hen samen of alleen allerlei hand en spandiensten wilt uitvoeren op de manege Zandewierde in Nieuw-Wehl. (let op: je werkt niet met de paarden!)

Heb jij verstand van hout?

Deelnemers van de Houtwerkplaats in Doetinchem zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. “Wij zoeken een vrijwilliger die verstand heeft van hout en van machines voor houtbewerking en graag andere mensen daarbij wil helpen.”

Voor onze huiswinkel zoeken wij een vrijwilliger

Elver heeft een eigen huiswinkel op het terrein in Nieuw-Wehl. Hier kan iedereen terecht voor boodschappen, kantoorartikelen en huishoudelijke producten. Bewoners runnen samen met professionele krachten en vrijwilligers de winkel.