Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Maatje binnenactiviteiten Regio Achterhoek

< terug

Maak hieronder een keuze

Cuong wil graag Nederlands leren (Steenderen)

Ik ben Cuong. Ik ben op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die mij eenmaal per week Nederlandse les zou willen geven. Ik ben een sociale man en kan genieten van persoonlijke aandacht. Daarom zou de Nederlandse les voor mij meer een gezellig dan een schools karakter moeten hebben. Mijn begeleiders zullen je helpen om mij te leren kennen en begrijpen. Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen! (in het Nederlands natuurlijk!)

Ben jij een vis liefhebber?

Mark, woont in Nieuw-Wehl en vindt het leuk om samen met jou voor zijn vissen te zorgen. Denk hierbij aan het verschonen van de vissenkom. Op z’n tijd houdt hij ook van een spelletje.

Een legpuzzel-fan gezocht! (Nieuw-Wehl) (1)

Wilma is een lieve dame van 54 jaar en woont in Nieuw-Wehl. Wilma zoekt een leuke vrijwilliger die net als haar fan is van legpuzzels. In verband met haar visuele handicap puzzelt ze graag samen. Terwijl er ook tijd is voor een kopje koffie en een praatje. Voor een beetje afwisseling is een wandeling naar de hertjes ook fijn!

Maatje voor Dirk-Jan

Ik ben Dirk-Jan, 35 jaar, en ik woon in Nieuw Wehl. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die mij zo nu en dan wilt komen bezoeken.

Meer in Regio Achterhoek