Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Maatje buitenactiviteiten Regio Achterhoek

< terug

Maak hieronder een keuze

Frank wil graag naar de rommelmarkt (Doetinchem)

Hoi. Ik ben Frank. Ik ben 41 jaar en woon in Dichteren. Ik hou er van om lekker op stap te gaan, ergens een kopje koffie te drinken en in leuke winkeltjes rond te snuffelen. Zo ga ik bijvoorbeeld heel graag naar rommelmarkten en de Action winkel. Ik ben op zoek naar iemand die af en toe in het weekend met mij op stap zou willen. Houdt u ook van lekker rondsnuffelen en rommelmarkten af te struinen dan kijk ik er naar uit om u te ontmoeten. U bent gerust welkom om een kopje koffie te komen drinken en kennis te maken met mij en mijn begeleiders. Die kunnen van alles over mij vertellen, wat ik zelf soms lastig vindt. Wordt u mijn maatje?

Ben jij net als Gerard ook een buitenmens?

Mijn naam is Gerard en ik ben 59 jaar. Ik woon in Doetinchem in een buitenhuis van Elver. Ik ben een buitenmens en vind het heerlijk om te wandelen, te fietsen op de tandem of duofiets om bijv. boodschappen te doen. Ondertussen kunnen we samen een beetje kletsen. De natuur vind ik geweldig en zou ook wel samen in de tuin willen werken.

Wind in de haren voelen?

Mijn naam is Johan en ik woon in Nieuw-Wehl. Ik kan goed lopen en fietsen op mijn driewieler. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die met mij wilt wandelen (met een hond vind ik ook leuk), fietsen of samen ergens koffie met me wilt drinken.

Bezoekmaatje voor Laurens

Ik, Laurens, woont in Nieuw-Wehl en zoekt een maatje die hem regelmatig wilt bezoeken. Tijdens het bezoek kunnen we gaan wandelen of fietsen.

Meer in Regio Achterhoek