Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Maatje buitenactiviteiten Regio Achterhoek

< terug

Maak hieronder een keuze

Frank wil graag naar de rommelmarkt (Doetinchem)

Hoi. Ik ben Frank. Ik ben 41 jaar en woon in Dichteren. Ik hou er van om lekker op stap te gaan, ergens een kopje koffie te drinken en in leuke winkeltjes rond te snuffelen. Zo ga ik bijvoorbeeld heel graag naar rommelmarkten en de Action winkel. Ik ben op zoek naar iemand die af en toe in het weekend met mij op stap zou willen. Houdt u ook van lekker rondsnuffelen en rommelmarkten af te struinen dan kijk ik er naar uit om u te ontmoeten. U bent gerust welkom om een kopje koffie te komen drinken en kennis te maken met mij en mijn begeleiders. Die kunnen van alles over mij vertellen, wat ik zelf soms lastig vindt. Wordt u mijn maatje?

Ben jij net als Gerard ook een buitenmens?

Mijn naam is Gerard en ik ben 59 jaar. Ik woon in Doetinchem in een buitenhuis van Elver. Ik ben een buitenmens en vind het heerlijk om te wandelen, te fietsen op de tandem of duofiets om bijv. boodschappen te doen. Ondertussen kunnen we samen een beetje kletsen. De natuur vind ik geweldig en zou ook wel samen in de tuin willen werken.

Wind in de haren voelen?

Mijn naam is Johan en ik woon in Nieuw-Wehl. Ik kan goed lopen en fietsen op mijn driewieler. Ik ben op zoek naar een vrijwilliger die met mij wilt wandelen (met een hond vind ik ook leuk), fietsen of samen ergens koffie met me wilt drinken.

Bezoekmaatje voor Laurens

Ik, Laurens, woont in Nieuw-Wehl en zoekt een maatje die hem regelmatig wilt bezoeken. Tijdens het bezoek kunnen we gaan wandelen of fietsen.

Maatje voor Inge om leuke dingen te doen (Nieuw Wehl)

Inge, een jonge vrouw met het syndroom van Down, wil heel graag een vrijwilligster die er echt even voor haar is om samen leuke dingen te gaan doen. Samen naar de stad Doetinchem, fietsen (op een tandem) of een wandeling maken in de omgeving van Nieuw Wehl. Is dat wat voor u? Ik kan twee keer in de maand op woensdagmiddag of op één dagdeel in het weekend.

Tandemfietsen met Patricia (Nieuw Wehl)

Patricia is 57 jaar en woont in Nieuw Wehl. Ze kan erg genieten van het samen met een iemand op de tandem fietsen. Ze ontspant dan helemaal en ziet alles door een vrolijke bril. Een andere activiteit, bijvoorbeeld koffie drinken in Banningshof, kan ook als het weer wat minder is om te fietsen. Kan jij op woensdagmiddag of in het weekend een uurtje vrij maken om in de buurt van Nieuw Wehl te komen tandemfietsen met Patricia?

Wie gaat er met Henk een patatje eten?

Henk is 54 jaar en woont in Nieuw Wehl. Hij zoekt een vrijwilliger die met hem wil wandelen of fietsen (op een duofiets). Als afsluiting eet hij graag een patatje of drinkt een kop koffie met je. Henk is op woensdagmiddag vrij of in het weekend.

Een maatje om samen op avontuur te gaan voor Jeroen

Hoi! Ik ben Jeroen, een vrolijke, gezellige ondernemende jongeman van 22 jaar en woon in Nieuw Wehl. Ik hou van zwemmen, wandelen, fietsen, knuffelen en lekker eten. Deze activiteiten zou ik graag wat vaker willen ondernemen, daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor mij. Ik zit in een rolstoel en kan niet praten, maar ik kan me goed uitdrukken door middel van verschillende geluidjes. Ik gebruik medicijnen i.v.m. een epileptische toeval. Zie jij het als een uitdaging om met mij op avontuur te gaan?

Wandel- of fietsmaatje gezocht voor Rached

Hallo, ik ben Rached en woon in Nieuw-Wehl. Ik ben een vrolijke jongen met veel energie. Ik begrijp eenvoudige opdrachten zoals: kom maar aan tafel zitten, pak je beker maar. Ik heb wisselende stemmingen, ik kan rustig zijn maar ook erg druk en luidaanwezig. Als ik ontspannen ben, kan ik genieten van de aandacht die ik krijg. Ik zoek contact door geluidjes te maken en je aan te kijken. Ik heb veel nabijheid nodig. Ik geniet van de buitenlucht en het actief bezig zijn. Daarom zoek ik iemand die met mij wil wandelen of fietsen (op een duofiets). Graag 's avonds of in het weekend.

Er op uit met Betsie (Nieuw-Wehl)

Hoi, ik ben Betsie, 51 jaar en woon in Nieuw-Wehl. Ik zou graag samen met een vrijwilliger uitstapjes willen maken in de auto, de personenbus of op een duofiets. Als er maar wat samen te beleven valt. Ik zit in een rolstoel maar kan aan de hand hele kleine stukjes lopen. Ik kan niet praten maar laat het wel weten als ik het leuk vindt, bijvoorbeeld met een lach of ik zeg 'dadada'. Heb jij zin om met mij op stap te gaan?

Meer in Regio Achterhoek