Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Maatje buitenactiviteiten Regio Achterhoek

< terug

Maak hieronder een keuze

Wind in de haren voelen?

Mijn naam is Johan en ik woon in Nieuw-Wehl. Ik kan goed lopen en fietsen op mijn driewieler.

Bezoekmaatje voor Laurens

Ik, Laurens, woont in Nieuw-Wehl en zoekt een maatje die hem regelmatig wilt bezoeken. Tijdens het bezoek kunnen we gaan wandelen of fietsen.

Er op uit met Betsie (Nieuw-Wehl)

Hoi, ik ben Betsie, 51 jaar en woon in Nieuw-Wehl. Ik zou graag samen met een vrijwilliger uitstapjes willen maken in de auto, de personenbus of op een duofiets.

Uitstapjes maken

Mijn naam is John, woon in Nieuw Wehl en ik ben een opgewekte man van 62 jaar die graag fietst, naar muziek luistert en een terrasje bezoekt.

Vroege vogel gezocht

Bart is mijn naam en ik woon in een woongroep van Elver in Nieuw-Wehl. In de ochtenduren heb ik veel energie en zoek daarom een maatje die met mij actief bezig wil zijn met bijv. wandelen, fietsen of samen de hond uit te laten.

Voetbalmaatje gezocht

Evert is op zoek naar een vrijwilliger die om de week een balletje met hem wil trappen.

Er op uit met Rutger

Rutger is een jongeman van 25 jaar en woont in Didam bij Elver. Op zaterdag en zondagmiddag is hij altijd vrij en wil hij graag wat leuks doen.

Een maatje gezocht!

Ik ben Quincy en woon in een buitenhuis van Elver in Nieuw-Wehl. Ik ben 18 jaar en vind het leuk om er op uit te gaan. Maar daarvoor heb ik een maatje nodig. Met mij verveel je je nooit.

Gezellig maatje voor Ingrid gezocht

Ingrid is een gezellige dame van 56 jaar, woont in een buitenhuis van Elver in Nieuw-Wehl en zoekt een gezellig maatje. Ze wil graag met je genieten van activiteiten buiten de deur. Ingrid heeft humor en is een makkelijke prater.

Meer in Regio Achterhoek