Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Maatje buitenactiviteiten Regio Achterhoek

< terug

Maak hieronder een keuze

Wind in de haren voelen?

Mijn naam is Johan en ik woon in Nieuw-Wehl. Ik kan goed lopen en fietsen op mijn driewieler.

Bezoekmaatje voor Laurens

Ik, Laurens, woont in Nieuw-Wehl en zoekt een maatje die hem regelmatig wilt bezoeken. Tijdens het bezoek kunnen we gaan wandelen of fietsen.

Er op uit met Betsie (Nieuw-Wehl)

Hoi, ik ben Betsie, 51 jaar en woon in Nieuw-Wehl. Ik zou graag samen met een vrijwilliger uitstapjes willen maken in de auto, de personenbus of op een duofiets.

Uitstapjes maken

Mijn naam is John, woon in Nieuw Wehl en ik ben een opgewekte man van 62 jaar die graag fietst, naar muziek luistert en een terrasje bezoekt.

Vroege vogel gezocht

Bart is mijn naam en ik woon in een woongroep van Elver in Nieuw-Wehl. In de ochtenduren heb ik veel energie en zoek daarom een maatje die met mij actief bezig wil zijn met bijv. wandelen, fietsen of samen de hond uit te laten.

Voetbalmaatje gezocht

Evert is op zoek naar een vrijwilliger die om de week een balletje met hem wil trappen.

Graafschap fan gezocht!

“Ik zoek een Graafschap fan die samen met mij de thuiswedstrijden van de Graafschap wil bezoeken. Ben jij die grote fan en lijkt het je leuk om samen met mij, Laurens, naar (alle) thuiswedstrijden te gaan? Dan maak je me helemaal blij!”

Vrolijk maatje gezocht voor Marieke

“Mijn naam is Marieke en ik woon bij Elver in Nieuw-Wehl. Ik ben een vrolijke dame van 34 jaar. Ik sta bekend om mijn stralende lach en mijn humor. Ik zou heel graag een maatje willen die samen met mij leuke dingen onderneemt.”

Meer in Regio Achterhoek