Meer weten over zorg?
Bel met het Zorgloket
0314 69 69 99

Wonen: een prettig thuis met optimale zorg op onze hoofdlocatie en in de wijk

Onze bewoners krijgen dag en nacht, zeven dagen per week zorg en begeleiding op maat. Dit kan bijvoorbeeld in een groepswoning of aanleunwoning op onze hoofdlocaties in Nieuw-Wehl en Arnhem, maar ook in een groep in een gewone woonwijk.

Stimuleren om zelfstandig te functioneren

Waar iemand ook woont, bij Elver stimuleren we uw kind of familielid zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Hij of zij krijgt daarbij van begeleiders de hulp en ondersteuning ze willen of nodig hebben. Niet alleen bij de verzorging, maar ook bij andere dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld begeleiding bij het koken, het schoon houden van hun huis, maar ook bij het wassen en aankleden. Overdag gaan onze bewoners vaak naar hun werk, dagbesteding of school.

Hoe zien de woningen eruit?

De meeste woningen van Elver staan in Nieuw-Wehl. Daarnaast zijn er een aantal groepswoningen in de omgeving van Doetinchem. Ook in Arnhem en in Laag-Soeren hebben we diverse woonlocaties. De woningen bij Elver zijn heel divers. In elke woning wonen meerdere bewoners die allemaal hun eigen kamer, studio of appartement hebben. Veel woningen zijn multifunctioneel, maar er zijn ook woningen gebouwd en ingericht voor een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld voor mensen met een zeer ernstig verstandelijke en lichamelijke handicap, voor bewoners met een intensieve begeleidings- of behandelingsvraag en voor mensen met een stoornis in het autistisch spectrum.

Daarnaast werkt Elver samen met ouders bij een initiatief in Schaijk, Noord-Brabant en een woongroep in Gaanderen. Wij zijn trots dat deze ouders Elver als partner hebben gekozen. Bekijk alle locaties van de woningen.

Meer weten over wonen bij Elver?

Hebt u vragen over wonen bij Elver? Neem contact op met een van de medewerkers van ons zorgloket via 0314 – 69 69 99.