Begeleiding intensieve dagbesteding

Begeleiding intensieve dagbesteding

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Het Kompas (Nieuw-Wehl)

De activiteiten bestaan uit snoezelen, koken, boemel- en huifkar rijden. Er is een balans tussen inspannende en ontspannende activiteiten en tussen buiten- en binnen activiteiten.

De-Opmaat

Roebe (Nieuw-Wehl)

Deze groep richt zich op jongeren met een hulpvraag voor diverse ontwikkelgebieden die hen voorbereiden op een dagbestedingsgroep elders binnen Elver of daarbuiten.

Onderhoudsgroep

Onderhoudsgroep (Nieuw-Wehl)

Buiten werkzaamheden bestaan uit grasmaaien, harken, vegen, sjouwkarweitjes etc. De binnen werkzaamheden bestaan uit inpakwerk, monteerwerk, was vouwen, sloopwerk, onderhoud eigen gereedschap etc.

De-Opmaat

Octijn (Nieuw-Wehl)

Deze groep richt zich op kinderen en jongeren met een begeleidingsvraag voor diverse ontwikkelgebieden. Denk hierbij aan schoolse-, sociale-, motorische-, ADL- en creatieve vaardigheden.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Kameleon (Nieuw-Wehl)

De activiteiten die we doen zijn sjouwklussen buiten afgewisseld met binnen activiteiten zoals snoezel, beamer, tafelwerkjes. Inspanning en ontspanning moeten in balans zijn.

Kruiers

Kruiers (Nieuw-Wehl)

De werkzaamheden van de Kruiers bestaat uit het ophalen van vuilnis, meehelpen met het bezorgen van boodschappen, het ophalen van oud papier etc.

Groene Druppel

Groene Druppel (Nieuw-Wehl)

De activiteiten bestaan uit diverse tafelwerkjes, vuilnis wegbrengen, boodschappen halen, fietsen op de tandem, snoezelen, mee met de huifkar en muziek luisteren.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Groen Rondje (Nieuw-Wehl)

De activiteiten bestaan uit taakgerichte buitenactiviteiten: oud papier ophalen, was ophalen en rondbrengen, boodschappen doen. Activiteiten binnen: muziek, snoezelen, massage, koken en voorlezen.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Groene Driehoek (Nieuw-Wehl)

Voorbeelden van buiten activiteiten zijn o.a. waszakken ophalen en luierzakken wegbrengen. Voorbeelden van binnen activiteiten zijn knutselen, koken en tafelwerkjes.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Groene Toren (Nieuw-Wehl)

De activiteiten die aangeboden worden zijn belevingsgericht, taakgericht, sjouw- en diverse buitenactiviteiten.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Groene Vierkant (Nieuw-Wehl)

De werkzaamheden bestaan onder andere uit post ophalen, uitzoeken en wegbrengen, koken, snoezelen, huifkar rijden en boodschappen doen.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Groene Wolk (Nieuw-Wehl)

De werkzaamheden bestaan onder andere uit post ophalen, vaatwassers in- en uitpakken, oud papier ophalen. Daarnaast zijn er nog meer activiteiten zoals muziek, paardrijden en koken.

Groene-Maan

Groene Maan (Nieuw-Wehl)

Buiten activiteiten: vuilniszakken ophalen, geitenhok schoonmaken, fietsen, klusjes voor andere groepen etc. Binnen activiteiten zijn: knutselen, sporten in de sporthal/lokaal, muziek, snoezelen etc.

De-horst

De Horst (Nieuw-Wehl)

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van verschillende ruimtes en ondersteuning bieden aan de gebruikers van de ruimtes. Denk aan het klaarzetten van stoelen, tafels en kopjes.