Bestuur en toezicht

Bestuur en toezicht

De raad van bestuur van Elver bestaat uit één persoon, mevrouw I.W.G. (Irma) Harmelink.

"Sinds 15 februari 2017 ben ik bestuurder bij Elver. Een mooie uitdaging waarbij een wens van vroeger in vervulling is gegaan. Na mijn opleiding HBO-verpleegkunde wilde ik als wijkverpleegkundige aan de slag of als verpleegkundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Destijds werd het de wijkverpleging.

Na een aantal jaren in de praktijk te hebben gewerkt, maakte ik de overstap naar een managersfunctie. Daarna volgde mijn eerste bestuurdersfunctie bij Naviva Kraamzorg om vervolgens als bestuurder bij ZorgAccent, een organisatie voor verpleging, verzorging en thuiszorg in Twente, aan de slag te gaan.

Dat mijn wens van destijds uitkomt om te werken voor mensen met een verstandelijke beperking, doet mij veel plezier. Bij Elver spreekt mij vooral het werken vanuit de visie dat elk verhaal telt erg aan. Hiermee bedoelen we dat elke cliënt uniek is en dat we ons met volle aandacht verdiepen op welke wijze wij kunnen bijdragen aan een plezierig leven voor die cliënt. Dat we dit samen doen met familie, vrienden, vrijwilligers en andere betrokkenen is vanzelfsprekend. Bij Elver is mijn bestuurdersrol een solofunctie, wat uiteraard niet betekent dat ik het alleen doe. Met mij werken ruim 1200 mensen bij Elver die allemaal vanuit hun eigen verantwoordelijkheid en bevoegdheid hun steentje bijdragen. Samen hebben we veel kennis en kunde en maken we de ambities van Elver waar.

Met mijn man Hans woon ik in Twente. Mijn twee dochters Marijke en Lianne en mijn zoon Frank zijn oud en wijs genoeg om zelfstandig door het leven te gaan. Ik heb overigens gemerkt dat ik met mijn Twentse dialect best uit de voeten kan als ik wil aansluiten met het dialect uit deze streek."

Leden Raad van Toezicht

De leden van de raad van toezicht zijn:
de heer E. (Eric) Hisgen, voorzitter
mevrouw Y. (Yolanda) Winkelhorst
mevrouw L. (Louise) Rouwhorst
de heer P. (Pieterbas) Lalleman
de heer J.L. (Jeroen) Kleinjan

De manier waarop de Raad van Toezicht toezicht wil houden en de uitgangspunten daarbij, zijn vastgelegd in het document “Visie op toezichthouden”.

Graag stellen de leden zich persoonlijk voor

Eric-hisgen

Eric Hisgen

'Wat ga jij toe voegen aan het geluk van de mensen van Elver?'

Lees meer
Voorstellen-Yolanda-Winkelhorst_klein

Yolanda Winkelhorst

Elver is een betrokken organisatie met hart voor de cliënten.

Lees meer
Voorstellen-Louise-Rouwhorst_klein

Louise Rouwhorst

Ik ben erg blij dat ik als lid van de RvT toch verbonden blijf met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees meer
Hoge res portret pieterbas lalleman

Pieterbas Lalleman

Al sinds 1921 in Arnhem en 1963 in Nieuw-Wehl biedt Elver zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en zal dat nog jaren doen. En juist daar wil ik als RvT lid graag positief aan bij dragen.

Lees meer
Voorstellen-Jeroen-Kleinjan_klei

Jeroen Kleinjan

Elver is een geweldige organisatie met fantastische medewerkers en prachtige cliënten.

Lees meer

Jaarverslag Raad van Toezicht 2018