Vrije Tijd

Het invullen van vrije tijd is niet altijd even makkelijk. Als je bij Elver woont helpen wij je daarmee. Bijvoorbeeld om vrienden en familie te ontmoeten, hobby's te beoefenen of te sporten. Ter ontspanning, als uitlaatklep en omdat je daar blij van wordt. Daarnaast biedt Elver het hele jaar door een breed aanbod van (aangepaste) vrijetijdsactiviteiten.

Team Vrije Tijd ontwikkelt, organiseert en coördineert festiviteiten en activiteiten voor alle cliënten van Elver. Maar ook buiten Elver ben je van harte welkom. Met een breed en gevarieerd aanbod op de verschillende locaties is er voor ieder wat wils. Denk daarbij aan optredens van artiesten, feestdagen als Carnaval, Sinterklaas, Kerst, maar ook het Zomerfeest, de Truckersdag en de jaarlijkse sportclinic met voetbalvereniging De Graafschap. Het actuele programma bekijken? Dat kan in het agenda overzicht. Klik hier.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Vrije Tijd van Elver of meedoen? Neem contact op met onze medewerkers van de Vrije Tijd door een mail te sturen via vt@elver.nl of via 0314 69 69 11.