Belevingsgerichte dagbesteding Regio Achterhoek

Belevingsgerichte dagbesteding

Titel boven locaties

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Rode Toren (Nieuw-Wehl)

Wij houden ons voornamelijk bezig met belevingsgerichte activiteiten en sensopatisch spel.

Muziek-Nieuw-Wehl

Muziek (Nieuw-Wehl)

Muziek wordt op maat aangeboden. Deelnemers en bewoners geven aan waar zij behoefte aan hebben. Sommigen zingen liedjes of luisteren naar de muziek en anderen pakken liever een instrument.

Bollie-Nieuw-Wehl

Bollie (Nieuw-Wehl)

De groep kenmerkt zicht door de veilige omgeving die herkenbaar, stimulerend en uitnodigend is. Van waaruit de deelnemers zich zo optimaal mogelijk kunnen ontplooien en ontwikkelen.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Themagroep 3 (Nieuw-Wehl)

De activiteiten zijn heel wisselend. De één loopt over de gang in een loopwagen om mobiel te blijven, De ander vindt het fijn om creatieve bezig te zijn, en anderen bieden zintuigelijke prikkels aan.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Themagroep 4 (Nieuw-Wehl)

Naast de vaste activiteiten zoals huifkarrijden, snoezelen en muziek bieden we ook individuele activiteiten aan. Zoals puzzelen, knutselen en wellness 1 op 1; denk aan een voetenbadje, handmassage.

Het-Maatwerk-Nieuw-Wehl

Themagroep 2 (Nieuw-Wehl)

Activiteiten van Themagroep 2 verschilt van handwerken, kaarten maken, puzzelen, kiene klanken cijfers en figuren via de iPad, muziek, huifkar rijden, wandelen tot aan koken en bakken.

Sterrewater

Sterrewater (Hoog-Keppel)

Belevingstheater-Nieuw-Wehl

Belevingstheater (Nieuw-Wehl)

Interactie met bewoners en hun zintuigelijke waarnemingen vormen de uitgangspunten. Ervaren van klanken, aanrakingen, geur, trilling en muziek zijn de basis voor de activiteit.

Uilenboom-Gaanderen

Zorgboerderij De Uilenboom (Gaanderen)

Deelnemers verzorgen hier de dieren en de boerderij. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten zoals wol verven en vilten, knutselen, koken en bakken, muziek luisteren.