Dienstverlening: horeca

Keuken Banningshof (Nieuw-Wehl)
De werkzaamheden bestaan uit het snijden en afwegen van producten, soep maken, vlees/kip/vis bakken, schoonmaken, werken in de magazijn en afwassen.

Restaurant Banningshof (Nieuw-Wehl)
Werkzaamheden zijn onder andere het aanvullen van koffie en thee, verzorgen van de tafelaankleding, gerecht naar de tafels brengen, tafels afruimen, broodjes smeren, tosti's bakken etc.

Tesoro Laborijn (Doetinchem)
De werkzaamheden zijn onder andere het maken van broodjes, klanten helpen, het voorbereiden van gerechten, koffie schenken en catering rondbrengen in het gebouw.

Tesoro 't Brewinc (Doetinchem)
Deelnemers helpen met het voorbereiden en klaar maken van de lunchgerechten. Ook werken ze in de bediening, ontvangen gasten, nemen bestellingen op, maken deze klaar en dekken tafels.