Logeren bij Elver

"Jayden geniet volop"

Moeder Jolande: “Jayden gaat twee weekenden in de maand logeren. De allereerste keer, dat is inmiddels 2,5 jaar geleden, was voor ons spannend. Jayden gaat logeren, hoe zou hij het vinden? Komt hij blij terug? Of vindt hij het niet leuk? Zelf had ik er totaal geen moeite mee. Het idee gaf me juist rust, een weekend geen zorgen.

Dan komt de belangrijkste vraag: wat vindt Jayden er zelf van? Hij geniet volop en heeft het ontzettend naar zijn zin. De begeleiders staan ook echt klaar voor Jayden. Als er omstandigheden zijn kan je altijd een beroep op ze doen en kan Jayden daar terecht.

Op een vrolijke manier vertel ik een week van te voren dat hij weer mag logeren. Dat herhaal ik elke dag en iedere keer krijg ik een big smile van hem. Net alsof hij het echt doorheeft. Hij komt ook altijd heel vrolijk thuis. De begeleiders ondernemen van alles met Jayden, zoals wandelen, computeren of even boodschappen doen. Ook is er een waterbed. Ze hebben Jayden een keer in bad gedaan met alles erop en eraan, dat vond hij helemaal geweldig. Het is een soort van snoezelen in bad. Hij wordt daar zo verwend. Dat geeft mij als moeder ook een super fijn gevoel. Natuurlijk vindt mama het ook fijn als hij weer thuis is, net zoals zijn zus en broertje. Voor mij is logeren bij Elver de perfecte combinatie om zelf ook even tot rust te komen.”