Voorstellen Jeroen Kleinjan

Voorstellen Jeroen Kleinjan

"Mijn naam is Jeroen Kleinjan. Ik woon in Lochem, ben getrouwd en heb twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik voorzitter van de Raad van Bestuur bij Carintreggeland, een organisatie die welzijn en zorg biedt aan ouderen in de regio Twente. En prachtige organisatie waar ik met veel plezier werkzaam ben!

Met zeker net zoveel plezier ben ik sinds 2015 lid van de Raad van Toezicht bij Elver. Elver is een geweldige organisatie met fantastische medewerkers en prachtige cliënten. Het doel van Elver is om haar cliënten een zo mooi mogelijk leven te kunnen bieden door ze te ondersteunen en vooral door ze zo veel mogelijk zichzelf te laten zijn. Met hulp en in nauwe afstemming met de verwanten. Ik ondersteun dat streven van harte, en ben erg trots op de succesvolle wijze waarop iedereen bij Elver daaraan bijdraagt.

Als toezichthouders ondersteunen we de Raad van Bestuur om haar werk zo goed mogelijk te kunnen doen. We denken mee, en zijn soms ook kritisch om op die manier steeds goed te zorgen dat we onze doelstellingen echt bereiken. Vanuit mijn bedrijfskundige kennis zit ik in de financiële commissie van de Raad van Toezicht. Met de bestuurder bespreken we daarin de wat meer zakelijke en financiële kanten van de organisatie. Een mooie aanvulling op de andere commissie die we hebben, de commissie kwaliteit. Beide onderwerpen gaan hand in hand, en door er goed aandacht aan te geven hopen we dat Elver steeds in staat zal blijven om haar kwetsbare en mooie cliënten te ondersteunen!"