Anna Hoeve (Doetinchem)

Anna Hoeve (Doetinchem)

Holterweg 138
7003DR
Doetinchem

0314 34 47 60

Wij bieden een ruim scala aan werkzaamheden die we gezamenlijk of individueel ondernemen. Ieder op zijn eigen tempo en eigen manier met of zonder ondersteuning. Wij spreken dan ook van team Anna Hoeve & Anna Reintjes B&B. Iedereen is belangrijk en samen vullen we elkaar aan. Anna Reintjes Bed and Breakfast proberen wij succesvol te laten zijn en op de kaart te zetten in Doetinchem en omgeving.

Wij bieden een duidelijke overzichtelijke dagbesteding met wekelijks terugkomende activiteiten en daarnaast ruimte om nieuwe dingen te mogen leren en uit te proberen. En in te springen op de vragen vanuit de wijk. Afhankelijk van de begeleidingsvraag gebeurt dit individueel, met hulp van begeleiders, mededeelnemers en/of in groepsverband. Het uitgangspunt is samen overleggen welke werkzaamheden er liggen en bekijken wat het meest aansluit bij de interesse/ behoefte van de deelnemer.

Binnen de Anna Hoeve werken maximaal acht deelnemers op een dag samen met één begeleider.

Onze werkzaamheden bestaan uit:
- Verzorgen van de Hoeve (B&B schoonmaken en onderhouden, bedden opmaken enz)
- Gasten ontvangen in ons B&B en buurthuis (Anna Hoeve) en voorzien van een kopje koffie/thee
- Een ruimte bieden waar buren elkaar kunnen ontmoeten
- Boodschappen halen, koffie zetten, schoonmaakwerkzaamheden binnen en buiten de Hoeve
- Tuinwerkzaamheden en verzorgen van de dieren
- Promoten van ons B&B en Anna Hoeve (flyeren, website bijhouden, ons B&B op de kaart zetten en de Anna Hoeve promoten voor verhuur in de avonden).
- Wijkgerichte werkzaamheden (boodschappen bezorgen, helpen in de buurtwinkel, speeltuin onderhouden, vuilnis ruimen, hond uitlaten, hulp bieden op de basisschool bij klusjes, tuintjes onderhoud en waar vraag naar is
- Organiseren van een uitje voor oudere mensen ( rondleiding geven in de Hoeve en wat lekkers bij de koffie maken, koffie schenken)
- Uitwerken van nieuwe ideeën/ werkzaamheden die zich voordoen vanuit de wijk
- Samen met vrijwilligers activiteiten ondernemen zoals kaarten maken, kado bonnen en iets knutselen