De Graafschap verzorgt jubileumlunch voor deelnemers Elver
11 okt.

De Graafschap verzorgt jubileumlunch voor deelnemers Elver

Vijfentwintig jaar geleden startte de eerste Elver-deelnemer met werken bij De Graafschap. De vruchtbare samenwerking kwam tijdens een bijeenkomst in de Business Club tot stand. Elver gaf aan op zoek te zijn naar zinvolle dagbestedingsplekken in de maatschappij voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast andere bedrijven zag ook De Graafschap hier de meerwaarde van in en de succesvolle samenwerking was een feit. Tijdens deze bijzondere en feestelijke lunch werden de twee jubilerende deelnemers Harrie en René en begeleider Brian door beide partijen in het zonnetje gezet.

Gewilde werkplek

Nu vijfentwintig jaar later is deze unieke dagbestedingslocatie uitgegroeid tot een zeer gewilde werkplek waar de deelnemers dagelijks met veel plezier naartoe gaan. Naast lijnen trekken, rommel opruimen, koffie en thee verzorgen op wedstrijddagen én het voorbereiden van de spelerslunch wordt tegenwoordig zelfs het maaien van het hoofdveld aan de Elver-deelnemers toevertrouwd.

Tal van taken

Wordt de training verplaatst naar vroeger in de ochtend vanwege de warmte? Geen probleem. De mannen zorgen er dan gewoon voor dat de mat er ’s ochtends nog eerder weer piekfijn bij ligt. Ook aan ontwikkeling, groei en waardering van de deelnemers zelf is de laatste jaren, naast het uitbreiden van de werkzaamheden, steeds meer aandacht besteed. Iets waar we tijdens deze jubileumlunch met de spelers maar al te graag bij stil willen staan.Een mooi moment!