Drie nieuwe wooneenheden gerealiseerd in Nieuw-Wehl
25 apr.

Drie nieuwe wooneenheden gerealiseerd in Nieuw-Wehl

In september 2019 ging de eerst schop in de grond voor de bouw van drie wooneenheden in Nieuw-Wehl. Negen maanden later zijn de woningen, ondanks de Coronacrisis, bouwkundig gezien klaar. Daar zijn we uiteraard trots op! De komende weken wordt gebruikt om de woningen woonklaar te maken, zodat bewoners begin juni kunnen genieten van hun nieuwe onderkomen. Dit is een eerste stap van een groot investeringsplan van Elver om de huisvesting voor bewoners te vernieuwen.

Nieuw thuis

Het nieuwe (t)huis op het terrein in Nieuw-Wehl bestaat uit drie wooneenheden, waarvan twee kleinschalige groepswoningen voor vier bewoners waarbij constante nabijheid van begeleiding gewenst is. Het derde (t)huis is geschikt voor een groep van acht bewoners.

Bouwen tijdens corona

“Uiteraard zijn wij blij dat de bouw is doorgegaan. De betrokken partijen: bouwbedrijf KlaassenGroep, installatiebedrijf Wassink, Weusten Liedenbaum architecten en IAA Architect, hebben gezorgd dat ze veilig konden werken met zo min mogelijk vertraging. En daarmee verwachten we dat de geplande verhuizing van bewoners door kan gaan. Uiteraard houden we rekening met de veiligheidsmaatregelen die dan nodig zijn vanwege corona”. aldus bestuurder Irma Harmelink.